SEKSI IZDANJE POPULARNE GLUMICE: Jelisaveta Orašanin oduševila fanove savršenim izgledom u provokativnom kupaćem kostimu (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin nakon novogodišnjih i božićnih praznika odlučila je da napravi predah i otputuje na odmor.

Tridesettrogodišnja umetnica sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem i decom, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom uživa na Maldivima odakle se oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Atraktivna Beograđanka koja zbog suprugovih poslovnih obaveza živi u Italiji, otkrila je delić atmosfere u kojoj skladna porodica uživa, a najveću pažnju fanova plenile su njene fotografije na kojima pozira u minijaturnom kupaćem kostimu neobičnog dezena.

Zgodna brineta pokazala je savršeno vitko i oblikovano telo posle dva porođaja, na kojem bi joj pozavidele i znatno mlađe devojke.

Jelisaveti odmor očigledno prija, a provokativne fotografije na kojima pozira držeći šampanjac i čašu u rukama oduševile su njene pratioce.

Podsetimo, glumica i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije na večnu ljubav zavetovali su se krajem juna 2017. godine. Ćerku Petru dobili su sredinom februara 2019. dok je njihov sin Bogdan na svet došao početkom januara prošle godine.

Foto: jagodenamagli/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jagodenamagli/Instagram

Pogledajte još