Lane: Gde baš u Liverpul da pređem?

BEOGRAD, 21. aprila 2011. (Beta) - Fudbaler Liverpula Milan Jovanović rekao je da je pogrešio što je prešao u taj klub i dodao da se nada da će na leto otići sa Enfilda.

"Sigurno je 15 klubova bilo zainteresovano i pratilo moje igre, ali ja sam izabrao Liverpul i pogrešio", rekao je Jovanović britanskim medijima.

Reprezentativac Srbije je prošle godine kao slobodan igrač Standarda iz Liježa prešao na Enfild, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu Kenija Dalgliša.

Upitan da li žali što je prešao u Liverpul, Jovanović je potvrdno odgovorio.

"Da budem potpuno iskren - moram reći da redovno o tome razmišljam. Ako bih mogao da pređem u jedan od italijanskih ili nemačkih klubova život bi mi bio mnogo lepši nego u Engleskoj. Takođe i za moju karijeru bi bilo mnogo bolje da igram u Seriji A ili Bundes ligi", rekao je on.

"U Belgiji sam živeo u delu grada u kome su živeli mnogi ljudi iz Srbije pa je zbog toga sve bilo drugačije, življe. Liverpul je drugačiji grad. Ovde sam potpuno sam, bez ikoga - ja sam vrlo usamljeni stranac. Ovde nisam upoznao nijednog čoveka iz Srbije. Žena i deca mi ne žive u Engleskoj i ne mogu da pričam srpskim jezikom. Ali, Liverpul je klub koji ne možete da odbijete", dodao je on.

Jovanović je u Liverpul došao na insistiranje tadašnjeg trenera Rafaela Benitesa, ali španski stručnjak je napustio Enfild pre nego što je napadač stigao u klub.

"Jedino žalim što je trener koji me je doveo na Enfild napustio klub pre mog dolaska. Verujem da bi sve bilo drugačije za mene da je Rafa Benites ostao u Liverpulu", rekao je Jovanović.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.