IGNORISAO DALILU: Dejan Dragojević nakon incidenta ponovo u "Zadruzi" (VIDEO)

Dejan Dragojević vratio se danas u "Zadrugu" nakon incidenta koji se dogodio na dočeku Pravoslavne nove godine. Dragojević se pridružio zadrugarima, a svima je bilo šokantno što Dejan nije poželeo ni da se pozdravi sa bivšom suprugom, Dalilom.

- Dobar dan, dragi zadrugari. Imam osećaj kao da sam tek ušao u rijaliti - smejao se Dejan.

- Od koga ti je ta jakna? - pitao ga je Marko Đedović.

- Od Davida - pohvalio se on.

Zadrugari su opkolili Dejana, a sve je interesovalo kako se on sada oseća i da li se u međuvremenu nešto promenilo.

- Sve mi se vrti po glavi. Šta mi je sve prošlo kroz glavu? Osvestio sam se - priznao je Dejan.

- Klošar raspali! Meni je mene žao! Videćemo koliko će to trajati - šalio se Đedović.

- Bilo me je sramota da se vratim. Treba da idem da se okupam - rekao je Dragojević.

On je, zatim, otišao do garderobera i prošao pored Dalilinog kreveta, u kom je ona spavala, a Dragojević ju je potpuno izignorisao i ponašao se kao da se ni ne poznaju.

Nešto kasnije, Dalila je pokušavala da privuče Dejanovu pažnju, kako bi eventualno porazgovarala sa njim, ali je on nije konstatovao.

Zadrugarka je neprestano dolazila u garderober, gde je bio on, ali se Dejan pravio da je ni ne vidi, pa je Dalila ubrzo odustala i vratila se u krevet. Niko se nije usudio ni da pita Dragojevića zbog čega ovakva nagla promena, a verovatno će u nastavku on sam otkriti.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još
2 komentara
  1. Miloš says

    Bože , ova Dalila je zlo od žene. Dejan dośao iz hitne i čovek još pod lekovima a ona ga maltretira. Dere se , juče mu je rekla,,ne obraćaj mi se više“ a sad joj krivo što se video sa njegovima. A ona njene brani a on ne sme da se vidi sa njegovima. Pa sad ste sve videli da mu ona sve brani. Pita ga gde mu je duks. Šta nju briga, kad ga je prva, otkačila, obrukala, vređala, štipala i udarala. Ko voli Dalilu dabogda mu snaja bila, pa njihovog sina maltretirala kao Dejana. Dejane izađi dušo iz zadruge. Sve pozdrave tebi i tvojima koji su normalni ljudi. Po komentarima vidimo kakava je njena majka i ona voli da verđa. Kakva majka takva i ćerka. Daleko im lepa kuća.

  2. Julia says

    Ova Dalila je dno dna,kako je samo nije sramota bolje bi joj bilo da podvije rep.Jer takve zene sve imaju osim obraza……

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.