JEZIVE SCENE I URLICI: Dalila Dragojević doživela nervni slom posle Dejanovog povratka u "Zadrugu" (VIDEO)

Nakon povratka u "Zadrugu", Dejan Dragojević otišao je da se istušira, a Dalila je bila unezverena od besa zbog njegovog ignorisanja. Jovana Tomić Matora joj je prišla, a ona je prestala da bira reči i priznala zbog čega je ljuta:

- Meni samo "Dobar dan", kao... Neka se tera sa njima, koji su ga posetili dok je bio napolju, oni su mu i napunili glavu - besnela je Dalila.

Dalila je nastavila da pravi haos u garderoberu zbog Dejanovog ponašanja, na koje je, kako ona smatra, uticala njegova porodica.

- Ja sam želela da razgovaram sa tobom, ali pošto vidim da su drugi već razgovarali, nema potrebe! - rekla mu je ona.

- Šta se desilo? Opet si zbog drugih krenula prema meni da budeš agresivna! Ja sam prema tebi bio najbolji mogući i najbolju moguću komunikaciju sam želeo! Šta na kraju? Da li sam došao da te budim? - govorio joj je Dejan.

- Dušo prodana! Sram te bilo, fuj! Ja ću da kažem zašto i kako - poručila mu je ona.

- Sama si kriva za sve! Svako svoje voli - rekao joj je Dejan.

- Gde su ti stvari od krvi? Ko ih je odneo? - ispitivala ga je ona.

- Ti si opet sebe pokazala. Ja ne želim da zbog tebe ispadam psihički bolesnik - govorio joj je Dejan.

- To je tvoja igra, iskoristio si me na sve moguće načine. To je bila tvoja igra, go*no jedno - plakala je Dalila i krenula da ga napada.

Dalila je bila kivna, jer su mu Dragojevići doneli stvari, pa je krenula da ga štipa:

- Dušo prodana! Šta ti je rekao brat, šta ti je majka rekla? Lepe su ti stvari pripremali! Da li su ti pokazali neki klip? - ispitivala je Dalila.

- Ništa, to su neboluze - rekao je Dejan.

- Smeće jedno, smeće! Neću te štedeti ni sekunde, veruj mi! Mene ta tvoja glava ne zanima, zbog sebe si je razbio. Planiram da ti uništim stvari i da ti šalju svakih sedam dana - nastavljala je ona.

- Dobro, ja tvoje neću da spominjem - uzvratio je Dejan.

Dalila i Dejan su se nakon toga razdvojili, pa je svako otišao na svoju stranu - on u ekonomsko dvorište, a ona u dvorište sa Matorom. Oboje su plakali i jadali se, a Dejan je govorio da više ne može da se nosi sa kompletnom situacijom:

- Duša prodata! Je*ao ga onaj ko ga je posavetovao tako! - plakala je Dalila.

- Sinoć si sve lepo rekla, sačekaj. Šta da ti kaže? Verovatno je pod utiskom još uvek, ne može da ti trči u zagrljaj. Jesi napravila haos - govorila joj je Matora.

- Ja glavu nisam podigla otkad je otišao, ispala sam najgora! Znam ko je tu umešao prste. Nikada se neću oporaviti od ovoga - nastavila je ona.

- Dalila, pusti ga, ubićeš ga! Ponašaj se kao da ga nema - govorio joj je Marko Đedović.

Nakon toga Đedović je prišao uplakanoj i emotivno razorenoj Dalili, pa joj poručio da se više ne obraća Dejanu, za dobrobit oboje, a nju je to dodatno slomilo, nakon čega je počela da pravi haos na imanju:

- Pustite me, koga ću ja da ubijem? Šta mu ja radim? Mene su ubijali godinama! - urlala je Dalila.

- Smiri se, Dalila, više, vidi šta sebi radiš! Saberi se! - govorio joj je Đedović.

- Šta vi znate? Lako je tebi reći! Da mi neko kaže da sam ja kriva, ko mene ubija? Ja znam ko je učestvovao u svemu tome, veliki su Dragojevići savetnici kad namirišu keš - plakala je ona.

Zadrugari su prilazili Dalili i uspeli nekako da je uteše, a ona je neprestano ponavljala da je porodica Dragojević kriva za Dejanovu promenu ponašanja prema njoj, a Đedović ju je ubeđivao da treba da se okrene sebi i ostavi Dejana na miru:

- Ja samo znam ko je savetnik, to me nervira. Naravno da su mu rekli nešto, uvek su mu punili glavu protiv mene, uvek sam bila za sve kriva. Sad su dočekali - govorila je Dalila.

- Sad je kod tebe lopta, sad se ti skloni. Budi, ženo, sama u životu. Ni on ne može da podnese da si ti srećna, ni ti da je on srećan, gledajte da sačuvate živu glavu - savetovao ju je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još