ŽESTOK SUKOB BIVŠEG PARA: Tara Simov i Nenad Aleksić Ša otkrili detalje svoje turbulentne ljubavne veze (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević zamolio je Taru Simov da prokomentariše ulazak njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša u "Zadrugu 5".

- Ja sam šokirana, imali smo dogovor da on ne ulazi ovde, da ima razumevanja za mene. Hvala mu što je čuvao psa, poslao sve ono za slavu, što se tiče drugih stvari, šokirana. Znam da će ovaj osmeh i fino ponašanje trajati sedam dana, a posle toga, živi bili, pa videli... On mene voli, na pogrešan način se bori za ljubav, pažnju i sve. On meni zamera što sam sa jednom osobom stupila u kontakt - rekla je Tara.

- Pop*zdeo sam kad si sa tom osobom stupila u kontakt, i te kako sam pop*zdeo. Pričamo o Vuku Mobu... Druga stvar, ako pričamo o lojalnosti - Čorba. 80% naših svađa bilo je prouzrokovano time - govorio je Ša.

- Očekuješ lojalnost posle raskida? Ti si prvi blejao, sa ovom, onom - zamerila je Tara.

- Vuk Mob - odbrusio je Ša.

- Znači ti meni vraćaš - rekla je ona.

- Čekaj da ja završim. Čorba te je pljuvao, 80% svađa je bilo zbog njega, da bi ista ta Tara prva pružila ruku njemu, blejali su svaki dan... Ja nisam dečko iz paketića, ja ulazim kao gospodin. Blejala je sa nekim zbog koga smo imali toliko svađa... Priča joj na uvce, daje joj toliko pogrešne informacije, sve sam propratio... I ona mi priča o lojalnosti - govorio je reper.

- Ti si se družio sa njim, zvao na ručak mene sa njim i Teodorom. Blejao je sa mojim drugaricama - zamerila je Simova.

- Ja sam mladog duha, beogradsko dete, družim se sa kim hoću. Ona bi trebalo da bude srećna što njeni prijatelji imaju lepo mišljenje o meni - zamerio je Ša.

- Da, ali ne 24 sata... Da se slave rođendani u stanu, dovodio je drolje 2004. godište u stan - rekla je Tara.

- 2003. godište. Vređaš stalno osobe sa kojima sam dobar. Družim se sa kim hoću, pogledaj kakav sam, mladolik. I ja ne blejim sa tvojim drugaricama 24/7. Bio sam pozvan na rođendan, došao sa sa April. I te drugarice su kupovale stvari za nju... A one koje nisu bile za nju tu, ona ih pozdravlja, a ove koje jesu, pljuje ih. Ta tvoja drugarica je poručila da te voli i da si retard. Sve vreme smo za nju tu samo Duda, Anđela i ja. Kad bude devojka izašla i videla ko je tu za nju, drugačije će da priča. A ona priča da sam psihopata... Što je čekala tog psihopatu, što mu je davala šansu? Psihopati se ne daje šansa - odgovorio je reper.

- Jesi bio, ali bio mi je žao i mene i tebe... Pljuvao me je ceo svet zbog onoga što sam uradila - odgovorila je Simova.

- Pljuvao te je svet zbog onoga što si mi uradila. Ispod ćebeta smo pričali, ja sam ti rekao da ne radimo ovo ovde, da znam da ćeš me ostaviti, zaljubiti još pet puta, pričali si mi da me nikad nećeš ostaviti. Rekla si mi da ako priznam da mi nikada to nećeš uraditi. Ja sam ti rekao da će nas ceo svet osuditi, da ćeš ti mene posle ostaviti, mlada si... I tako se i desilo, sve što sam prognozirao - rekao je Ša.

- Ti si punio glave ljudima po kući da sam psihopata, nisi bio šmeker i mangup, nego p*čka. Jesi me zavoleo, šta onda? - odbrusila je Simova.

- Jesi ti mene? Što si ostavila čoveka koji je ostavio ženu? Imao sam dril 24/7, nisam smeo nikoga da pogledam... Nisi htela da izlaziš iz kuće sa mnom - pitao je reper.

- Izađemo negde, frka, haos, lete flaše, obezbeđenje nas razdvaja. Imam snimke na telefonu... - govorila je Simova.

- Ja sam samo hteo da imam devojku sa kojom hoću da provodim vreme, a ona je provodila vreme sa drugaricama. Dođem na rođendan sa mojom devojkom kod njenog drugara i ona ne ode sa mnom da promeni cipele, nego sa tim drugarom kao... Što mene nije uhvatila za ruku? To su priče za malu decu - zamerio je Ša.

- Nismo došli tu kolima, ja se vratim, on me miriše da vidim na šta mirišem - rekla je Tara.

- Čuku vremena nisi bila tu, kao samo se popeli da promeniš cipele - istakao je reper.

- Tara je više puta izjavila da pije terapiju zahvaljujući tebi - pitao je voditelj.

- Posle njega pijem lekove za srce - rekla je Tara.

- Ne, ja sam bio normalan. Razveo sam se i hteo normalnu priču sa tobom - pričao je Ša.

- Ne, nego gde god odemo napravi skandal - ubacila se Tara.

- Dovela me kod njenog tate i ostavila me četiri sata, ja blejim sa njenim tatom - vikao je Ša.

- Pa, šta, pričali o sportu, meni bilo smor i ja otišla sa društvom, šta - pravdala se Tara.

- Dođe i kaže mi daj ključeve, nije vozila auto, trčala pored - smejao se Ša i dodao:

- Ključ od kola, ona fljus, a ja sa njenim društvom. Ostane do pet ujutru i da kaže mi nemoj da ti auto sad slupam - priznao je Ša.

- Ljudi, bilo mi dosadno. Nisam mogla da non-stop budem sa njim - urlala je Tara.

- Njeni su me ugostili fenomenalno. Meni je bilo neprijatno - rekao je Ša.

U nastavku emisije Tara Simov i Ša progovorili su o skandalu koji se dogodio letos u njegovom stanu.

- To je bilo kada smo raskidali, htela sam da odem, on mi nije dao da odem - krenula je Tara.

- Bio je slupan prvi auto, ona je tražila ključ i od drugih kola, j*bala mi je majku što joj nisam dao ključ, nikad joj nisam branio da izađe - nastavio je Ša.

- Branio si, ja sam izlazila. Izađemo zajedno, bude pakao - govorila je Simova.

- Ja sam izašao iz rijalitija, očekivao sam za sve ono što sam se borio ovde... - govorio je reper.

- Kako je došlo do toga da se zaključaš u kupatilu i odakle pištolji u celoj priči? - pitao je Darko Tanasijević Taru.

- U suštini, zaključala sam se jer nisam mogla da ga slušam. Bilo je situacija da sedne na mene, da se povređuje, udara sebe u glavu... - odgovarala je Tara.

- Ja sebe udaro u glavu tvojim rukama? Sebe nisam pipnuo, ti si me udarala, tako je bilo. Ne dam joj ključeve, pesnica, šamar, trči u kupatilo zatvara se, ja dolazim, frka mi je, pokušam da otvorim, ona snima i priča da hoću nasilno da uletim - rekao je Ša.

- Rekla si da sam razvaljivao nožem - zamerio je reper.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još