SVE BLIŽI POMIRENJU: Filip Car tešio uplakanu Dalilu Dragojević (VIDEO)

Nakon emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević otišla je u ekonomsko dvorište i dugo plakala. Njen bivši ljubavnik Filip Car prišao joj je i počeo da je teši na sve moguće načine.

- Gde si? Razbolećeš se tu. Šta vi sebi radite ljudi Božiji - rekao je Car.

- Hoćeš me saslušati da ti ja kažem neku reč - pitao je Car, pa nastavio da priča.

- Stani malo, sa njim i sa mnom u svađi. I sa Čolakom i sve to na tebe loše deluje psihički. Sebi radiš gore nego neki - govorio je Car.

Car je uspeo da je uteši i prekine njene suze, nakon čega je ona odmah zapalila cigaretu.

Njih dvoje su potom započeli razgovor.

- Meni nije jasno što ti ne možeš sada da se uzdigneš, ti si ta koja si mogla sve. Nisi nikada živela pod staklenim zvonom, doživela si svašta, namazana si, i sada ne možeš da se izdrigneš iz situacije - rekla je Car.

- Ja plačem zbog svega što mi se desilo, i što sam priredila, zbog svega. Što sam dopustila neke stvari, što sam to uradila, što sam povredila Dejana, koji to nije zaslužio, i ono što si uradio po izolaciji, pa se setim oca, tvoje uvrede, život sa vama u ovoj kući. Nije mi lako - rekla je Dalila.

- Ti kada sebe namestiš da želiš da budeš drugačije - rekao je Car.

- Filipe, šta ti meni pričaš, da nemam ko da me teši. Kako da me teši ja ušla sa tobom u vezu, bila zaljubljena, a ti onda imaš seks sa Majom pored mene. O čemu mi pričamo Filipe, a ti mene ponižavaš sve vreme, i tada kada se saznalo ti si meni prebacivao, a znaš da mi nije bilo dobro, a da ne pominjem da mi je svaki tvoj i njen uzdah prolazio kroz glavu, a da ne pominjemo koliko si se smejao kada si video snimak. Filipe, ti si mene vređao, ponizio, nije Maja ništa kriva, ti si kriv. Imaš seks sa njom, a ja ne smem da progutam pljuvačku da ti ne bi rekao kako vas namerno slušam - govorila je Dalila.

- Ali ti imaš sa momcima po kući svašta, imaš ponašanje koje mi se ne sviđa - rekao je Car.

- Filipe, jesi li ti normalan, meni su pričali da se je*em sa tobom ispred muža, a ja sebi ne mogu da oprostim šta sam ja uradila Dejanu, zarad koga. Čoveka koji je meni napravio kataklizmu - rekla je Dalila.

- Dalila, ti da si raskinula sa Dejanom, da smo se nas dvoje muvali posle još mesec dana, ti si napravila grešku tada jer si ušla u vezu sa mnom, a nisi rekla Dejanu da se dešava ono. Mogli smo tako, da kažemo da smo zaljubljeni, a onda lagano, ali ne mi osmah na vatanje, seks i nismo mogli da izdržimo - govorio je Car.

- Ma daj Filipe mi smo imali seks jer si ti navaljivao, ti si taj koji je hteo to, pa je*ao si se sa Majom, napadao Anu. Ti si konstantno jurio za tim, a čim ti je došla Maja šutnuo si me - rekla je Dalila.

- Nisi ni ti bila cvećka, šta si radila Dejanu, pa ja se mirim sa Majom, a ti sad Dejanom - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.