Inter pobedio Lacio, Napoli izgubio u Palermu

BEOGRAD, 23. aprila 2011. (Beta) - Fudbaleri Intera pobedili su na svom terenu Lacio sa 2:1 i tako iskoristili poraz Napolija u Palermu da se u 34. kolu vrate na drugo mesto tabele prvenstva Italije.

Utakmica u Milanu nije dobro počela po Inter, pošto je već u 23. minutu isključen golman Žulio Cesar. On je skrivio penal koji je precizno izveo Mauro Zarate za vodjstvo Lacija od 1:0.

U 66. minutu i Lacio je ostao sa deset igrača na terenu, pošto je crveni karton dobio Stefano Mauri.

Reprezentativac Holandije Vesli Snajder uspeo je da izjednači u 40. minutu, a pobedu Interu doneo je Samjuel Eto golom u 53.

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković igrao je za domaći tim do 52. minuta, kada ga je zamenio Mekdonald Mariga.

Do ovog kola drugoplasirani Napoli izgubio je u gostima od Palerma sa 2:1, iako je poveo već u 2. minutu golom najboljeg strelca tima Edinsona Kavanija.

Preokret u korist Palerma doneli su Federicio Balzareti u 37. i
Ćezare Bovo u 45. minutu.

Iznenadjujuć poraz u 34. kolu doživeo je četvrtoplasirani Udineze, koji je izgubio na svom terenu od Parme sa 2:0. Gosti su se sa tri osvojena boda popeli na 14. poziciju Serije A.

Roma je golom Simonea Perote u 4. minutu došla do pobede protiv Kjeva i tako zadržala šestu poziciju, koja vodi u Ligu Evropa naredne sezone, bez obzira na učinak Juvenutusa u duelu sa Katanijom.

Pogledajte još