Smirio se Hju Grant! Verujete?

Ako se pedesetogodišnji Hju Grant (Hugh Grant) smiri tj. konačno ohrabri za porodičan život... pa, posle toga sve je moguće! Zakleti neženja, navodno, čeka dete sa misterioznom damom neobičnog imena Ting.

Iako je poznat kao osoba koja retko komentariše svoj privatni život - osim kroz svoje tipične (engleske) sarkastične komentare koji se svode na to da ima "strah od broja 50" ili "golf je moja devojka" - zvezdu romantičnih komedija Hjua Granta izgleda čeka porodičan život.

Hju je svoju skrivenu želju nedavno otkrio izjavom da bi želeo da u što skorije vreme ima decu koja će o njemu brinuti kad postane star i nemoćan.

Nemirnog britanskog zavodnika su paparaci u nekoliko navrata "uhvatili" sa novom devojkom Ting, s kojom je u ozbiljnoj vezi iz koje čeka i dete.

- Ting je svesna s kim ima posla, ali je jako uporna pa joj ne smeta što on i dalje viđa druge žene - ispričao je novinarima izvor blizak paru.

Mada je ovo u suštini dobra vest, mnoge dame će sigurno biti razočarane što Hju "odlazi sa tržišta" neženja. Da i to vidimo...

Verujete da se Čarls, Edvard Ferars, Vilijam Taker, Danijel Kliver, Džordž Vejd, engleski premijer, Aleks Flečer itd. smirio?

(Oh da, znamo sve njegove uloge! Da li nas to svrstava u grupu razočaranih dama???)

K.M.

Pogledajte još