NISAM PRIČAO SA RODITELJIMA ZBOG TEBE: Nenad Aleksić Ša nastavio da iznosi skandalozne detalje iz veze sa Tarom Simov (VIDEO)

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša obavili su danas još jedan razgovor na temu svoje veze, ali i svega što se dešavalo nakon raskida, a Simova je bila ubeđena da je reper i dalje lud za njom:

- Čovek me voli. Je*eš druge, a misliš na mene! - govorila je Tara.

- Ne volim te - poricao je Ša.

- Nisam ja rekla da nisam bila zaljubljena u tebe, ali te nisam volela kao Mateju. I kako možeš da kažeš da je on dobar dečko? - ispitivala je Simova.

Ša nije mogao da zaboravi Tari "bleju" sa Vukom Mobom, koji im je uzdrmao vezu, pa joj je ponovo to zamerio, a u toku svađe otkrio je i nove šok detalje:

- Ne možeš ti da pričaš o lojalnosti, blejiš ovde sa Čorbom dva meseca! To što si ti uradila je najgore, taj čovek je namerno poremetio naš odnos, ja bih se sa rođenim bratom posvađao zbog toga - rekao je Ša.

- Vidim kako si se sa mamom posvađao, kad me je nazvala ku*vom - ironično je rekla Tara.

- Ja sa svojima nisam pričao zbog tebe, svađao sam se sa Kizom zbog dislajkova - ubeđivao ju je on.

- Vuk je ćutao, ali se napolju sve videlo. Ja Vuka poštujem i njegovu majku, predugo ih znam - rekla mu je Tara i zaplakala.

Posle ovog razgovora, bivši par otišao je na spavanje. Nakon što su se razbudili, nastavili su tamo gde su stali. Iako zvanično više nisu u vezi, oni jedno drugom konstantno ljubomorišu, zbog čega su mnogi sigurni da će ubrzo doći do pomirenja:

- Zaboravljaš da više nisi oženjen. Zašto mi opet udeljuješ komplimente onako na kvarno, oženjeno? - ispitivala ga je Tara, a on se smejao.

- Da li je bilo nekih poljubaca sinoć? - pitao ih je Filip Car.

- Ne, ali vidi kako pocrveni kad mu se približim - odgovorila je ona, pa mu se približila.

- Da li ti je pisala mala Milica? - pitala je Irma Sejranić Ša.

- Ne, stvarno mi nikada nije pisala. A Vladimir svima piše - prokomentarisao je on.

- Tvoja bivša žena je u vezi sa Tomovićem? - pitala je Tara šokirano.

- Ne znam ja - odgovorio je Ša.

- Ma, hajde, žena glumila ucveljenu suprugu, a stavila senku i snimala lajv sa nekim tamo likom iz rijalitija - govorio je Marko Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još