AKO BUDE ĆERKA, ZVAĆE SE SPARTA: Kristina Spalević i Kristijan Golubović odlučili da detetu koje čekaju daju neobično ime

Kao plamen, raširila se vest da će bivši zadrugari postati roditelji. Naime, oni su svoju priču započeli u četvrtoj sezoni rijaliti šou programa "Zadruge". Kristijan Golubović i Kristina Spalević, pored tolikog pritiska i svih "prepreka", opstali su zajedno, a informacija da je Spalevićeva trudna, došla je kao kruna njihove ljubavi.

Kristijan će dobiti treće, dok će Kristini ovo biti prvo dete.

Koji su vam prvi utisci nakon saznanja da je Kristina trudna?

- Skakali smo od sreće, ona plače, pa se smeje - rekao je Kristijan.

Da li razmišljate o tome da li je dečak ili devojčica i šta biste više voleli da je?

- Nadamo se da će biti blizanci. Muško i žensko. Mihajlo ili Konstantin će se zvati ako bude bilo muško, a žensko Sparta - rekli su oni.

Kakva majka planira Kristina da bude, strožija ili popustljivija, s obzirom na to da je prvo dete u pitanju?

- Biće najbolja majka, jer je najbolji čovek - rekao je Kristijan.

Da li to znači da ćete uskoro stati i na ludi kamen?

- Naravno, to sve ide u tom pravcu. Prvo ćemo da sredimo dom, dvorište, pa onda ide i to, pa da se lepo sve proslavi, zajedno sa vama - rekli su Kristina i Kristijan.

Da li ste u Zadruzi mogli da maštate da ćete jednog dana čekati zajedničko dete?

- Nikad u životu nisam mislio da će se ovo desiti. Jedan jedini razlog što sam Ivanu ostavio na ovaj način, jeste to što ona nikada nije želala da ja budem njenoj deci otac. Ne znam iz kog razloga je tako, hladno... Hoće dete, pare, stan i otišla je od mene. Ja kad sam pričao sa Kristinom, rekao sam joj da je mladež na mojoj ruci naše dete. Ni na kraj pameti nam nije padalo, ali kad smo već ušli u priču... Jedino što bi bilo lepo je da imamo decu i da živimo do kraja života zajedno - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: kristina_spalevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.