Zvezda bojkotuje Skupštinu FSS

BEOGRAD, 26. aprila 2011. (Beta) - Generalni sekretar Crvene zvezde Andrija Kleut rekao je da taj klub neće učestvovati na današnjoj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije koja će biti održana u Staroj Pazovi, a postoji mogućnost i da predstavnik Vojvodine ne bude prisutan.

Kako prenosi Politika, odlaka o neučestvovanju na sednici je donesena pre nekoliko dana, a Kleut je objasnio da je razlog za to nezadovoljstvo radom Fudbalskog saveza Srbije.

"Moje odsustvo sa ove sednice biće upozorenje da Crvena zvezda ne želi da daje legitimitet radnjama koje smatramo neprihvatljivim i lošim za budućnost srpskog fudbala", rekao je Kleut.

Generalni sekretar Crvene zvezde je dodao da su crveno-beli nezadovoljni suđenjem Slobodana Veselinovića u 140. derbiju sa Partizanom, u kojem su prošle subote poraženi sa 1:0, ali da to nije razlog bojkota sednice Skupštine FSS-a, pošto je odluka o tome doneta ranije.

On je dodao i da je za loše stanje u srpskom fudbalu "objektivno i subjektivno najodgovorniji predsednik FSS-a Tomislav Karadžić".

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da li će se neko od predstavnika Vojvodine pojaviti danas u Staroj Pazovi.

"Naš delegat je na službenom putu u inostranstvu i ne znam da li će stići na sednicu", rekao je Rabrenović agenciji Beta.

Sednica Skupštine FSS-a održaće se danas u 12.00.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.