Cipele iz snova za sezonu proleće/leto 2011.

Nova sezona, nove čarobne cipele! Najpoznatiji svetski dizajneri i brendovi kreirali su obuću bez koje sezona proleće/leto 2011. damama ne bi bila tako uzbudljiva. Pogledajte naš izbor cipela iz snova!

Čarobna kombinacija no. 1 (gore) krije sledeća velika imena u svetu obuće: Christian Louboutin, Camilla Skovgaard, Charlotte Olympia, Brian Atwood. Naravno, od svih prelepih cipela na prvoj kombinaciji sigurno ste prepoznale čuvene Christian Louboutin Bianca (to su ove naizgled jednostavne bež lakovane cipele!) za kojima su lude brojne poznate ličnosti širom sveta.

(old_image)
Čarobna kombinacija no. 2 krije "trešnjica-sandalice" iz D&G mašte, vrtoglave koloritne sandale sa zlatnom štiklicom koje potpisuje Diego Dolcini, a posebno smo "odlepili" na "skoro zrela banana" boju sandala koje je sjajno osmislila Diane von Furstenberg. A tu su i Emilio Pucci roze sandale sa tračicama... Međutim, one koje želimo odmah su romantične Chloé ravne sandale!

(old_image)

Čarobna kombinacija no. 3 vam nudi lagane "indijanske" čizmice brenda House Of Harlow 1960 ako vas iznenadi neki hladni dan tokom proleća. Tu je i crno-žuta magija iza koje stoji Georgina Goodman, ravne bele Giambattista Valli sandale sa srebrnim detaljem za dame s dugim nogama, Fendi šarene sandale sa kaišićem i, naravno, mnogim damama omiljeni Hermes, koji ovog puta nudi lagane narandžaste papuče.

(old_image)

Čarobna kombinacija no. 4 je posvećena možda jednom od najomiljenijih dizajnera cipela današnjice. Komentari su suvišni, zar ne? Dovoljno je samo reći: Christian Louboutin! Naravno, Christian Louboutin Bianca su morale da idu odvojeno od ostalih, u Čarobnoj kombinaciji no. 1, jer su zaista posebne - tako jednostavne, a tako fenomenalne!

(old_image)
Čarobna kombinacija no. 5
je naše uživanje u "pomerenom" - poput Kenzo sandala sa neverovatnim đonom - i jednostavnom - poput laganih jazz cipela sa potpisom Jeffrey Campbell (mada postoji i niz jeftinijih varijanti, čak i u Beogradu!). Pevačica i glumica Jessica Simpson ima svoj brend cipela i za ovo proleće/leto nam nudi vrtoglave platforme u jarkim bojama, za razliku od Jil Sander koja predlaže floralne motive i ravno.

(old_image)

Čarobna kombinacija no. 6
je prepuna zvezda: tu je Versace sa električno žutim sandalama sa roze štiklom, zatim "đavolska" Prada sa bež lakovanim cipelicama koje u modu vraćaju mašnu, ali i Marc Jacobs koji je takođe "u fazonu" mašni... Naravno, kakva bi ovo lista cipela bila bez imena Jimmy Choo koji je ovog puta tu sa papučama sa šarenim tračicama. Međutim, naš favorit i jedna od želja za ovu sezonu su, bez sumnje, Lanvin baletanke u bilo kojoj boji, mada su narandžaste sasvim neodoljive. 

(old_image)

Čarobna kombinacija no. 7 možda jeste poslednja, ali nam je najvrednija pre svega zato što se tu nalaze neverovatne sandale iza kojih je ime Alexander McQueen. Naravno, pretpostavljate koje su? Volimo zlatne listove koje je kreativna direktora brenda Sarah Burton osmislila potpuno u duhu velikog McQueena! Tu su i bež stileto sandale sa roze tračicama koje potpisuje Bionda Castana, zatim sjajne Yves Saint Laurent roze cipele i naše omiljene cipele za ples - bele, lakovane Bloch jazz cipele.

Uh, kako izabrati jedan, dva ili tri para?! Želimo ih sve i odmah!!! I tačno znamo za koju bismo priliku koje obuli. Zar ne? Pa da, cipela nikad dosta!

Katarina Milovanović

Pogledajte još