CICA I JA: Maja Marinković i Milan Janković Čorba zajedničkom fotografijom pokrenuli nagađanja da su obnovili ljubavnu vezu (FOTO)

Proteklih dana u domaćim medijima pojavila se vest da je bivša zadrugarka Maja Marinković obnovila ljubavnu vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom čim je on pre oko nedelju dana napustio rijaliti imanje u Šimanovcima.

Navodno, Marinkovićeva je nekoliko dana boravila u Gnjilanu, rodnom mestu popularnog repera, gde je upoznala njegovu porodicu.

Do danas se samo nagađalo da se nekadšnji partneri ne odvajaju, te da su ponovo u ljubavnom odnosu. Međutim, večeras je Majinog sa zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram stigla potvrda da rijaliti zvezde uživaju kada su zajedno.

Naime, atraktivna crnka objavila je fotografiju nastalu tokom ručka u restoranu, na kojoj se može videti kako je Janković hrani prasećom glavom.

- Moj drug Cica i ja - napisala je kratko Maja i pokrenula lavinu komentara da su njih dvoje ponovo par.

Podsetimo, tokom četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" Maja i Milan bili su u ljubavnoj vezi, ali muzičar nikada nije želeo da je prizna kao zvaničnu devojku. Tokom pete seozone ovog rijalitija saznalo se da su njih dvoje nakon napuštanja imanja u Šimanovcima povremeno imali seksulane odnose, uprkos njegovoj vezi sa Teodorom Bilanović, i njenoj romansi sa Filipom Carem.

Foto: majaamarinkovic/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još