BABO, NEĆEŠ VIŠE GLEDATI MOJE AKCIJE: Dalila Dragojević progovorila o odnosu sa Filipom Carem i poslala poruku ocu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo upućeno Dalili Dragojević.

- Kad te je Car zamolio da mu nasložiš stvari rekla si da to uradi Ana. Dalila, izgleda da ipak voliš deliju iz Cirkvenice, jer da ne osećaš ništa prema njemu ti ne bi bila ljubomorna - glasila je konstatacija gledaoca.

- Ne znam kako se to tumači, ja sam razumela da mu složim stvari, a on je rekao da zajedno očistimo izolaciju. Da li ispadam ljubomorna ili ne, ne bih komentarisala. Nisam ljubomorna, postajem svesna svojih kvaliteta i retko na koga mogu da budem ljubomrona. Ne bih da pričam o devojkama, sa Anom imam okej komunikaciju. Ja koliko znam oni su prijatelji, a ne momak i devojka... Ja nisam bila ljubomorna ni kad sam bila ostavljena i kada je bio sa Majom. Ja sebe ne ponižavam i da zato što je Čolak nas poslao u izolaciju da mu slažem stvari. Kad smo niko i ništa, ja nemam šta da slažem stvari - objasnila je ona.

I naredno pitanje bilo je za Dalilu.

- Šta sada foliraš, pa spavaš u spavaćoj sobi umesto u izolaciji - glasilo je pitanje.

- Ne foliram, prija mi da spavam u kući, nisam bila u najboljem psihičkom stanju, da ne bih dolazila u konflikt sa njim, ja sam se prebacila u spavaću sobu i to je to - odgovorila je ona.

- Kako sama ne osetiš koliko si ti bolja kada si sa Carem - glasilo je pitanje.

- Najbolje je kada sam sama, ovde ću imati odnos onakakv kakav treba da imam. Počela sam da se ponašam kao neko kome je srušen ceo svet, a kako vreme prolazi, sve olakšavam sebi, i te kako znam da kada izađem ovde ima i nešto lepo i da ima ljudi koji me podržavaju... Mnogo toga me čeka... Čula sam šta moj babo radi, nećeš gledati svoje dete u onim akcijama, nikad više - odgovorila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još