NE MOGU VIŠE DA BUDEM DŽOGER: Dejan Dragojević odlučan da zauvek završi ljubavnu priču sa Dalilom (VIDEO)

Dalila Dragojević potpuno je slomljena otkako je njen bivši suprug Dejan ignoriše i ne želi da razgovara sa njom. Dalila je izjavila da više ne želi da učestvuje u emisijama, te da želi da napusti rijaliti. U jednom trenutku ona je otišla u pušionicu kako bi se isplakala. Irma Sejranić joj je pružila podršku i probala da je uteši.

- Ne mogu, ne mogu, ne mogu - kroz suze je govorila Dalila.

- Dobro, dobro, smiri se - tešila je Irma.

- Shvati da ne mogu - dodala je Dalila jecajući.

- Hajde, ćutaćemo, evo nećemo pričati, biće ti lakše - govorila je Irma.

Dejan Dragojević prokomentarisao je plakanje svoje bivše žene u pušionici.

- Kako ti komentarišeš Carev govor i grižu savesti prema Dalili? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Ne bih ništa komentarisao i ne bih ništa dodavao, neka svako ide svojim putem. Teško mi je, ne samo u grudima, ali kad vidim da plače neko sa kim sam živeo zapitam se ko je ta osoba. Ne mogu više da budem ničiji džoger, da me ubaci u kantu kada mu ne treba. Shvatio sam da ne mogu više da dozvolim da radim protiv sebe i da izigravam emotivnog heroja. Ne mogu biti poseban lik koji ne postoji ni u knjigama, ni u praksi ni u teoriji. Probao sam, ali ne ide. Shvatio sam da ovo njeno stanje nije do mene i konačno sam toga svestan. Njeno je olakšanje na drugoj strani, oprostiti se ne može, a mi imamo pet meseci da pokažemo ko je kakav. Više neću ni savet da dam, ne interesuje me - govorio je Dejan.

- Krle, imaš li ti nešto da kažeš? - pitala je Ivana.

- Mislim da ovo što Dalila plače sada, je jedino da bi izazvala reakciju Dejana - rekao je Stefan Krstović Krle.

- Ovde je mlaćenje ku*ca, zna se ko je ovde šta uradio i ko treba da snosi odgovornost. Iskrenog pokajanja ovde nema... Dejan najviše greši, šta će ti saveti? Treba sam da rešavaš sam svoje stvari, ne trebaju ti saveti. Ja bih sve njih u podrum, pa da vidimo ko će gde. Napravite s*anje i onda kukate i zovete produkciju - govorio je Lepi Mića.

- Kad vidim ovo Dalilino ponašanje i plakanje, sigurna sam da je to samo izazivanje rekacije od Dejana. Mislim da ne treba da se vraća na to i treba da ide svojim putem. Čim vidi da je Dejanu dobro, ona ponovo pravi skandale i pokušava da mu privuče pažnju, sujetna je - rekla je Aleksandra Nikolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još