BIVŠA ZADRUGARKA ZALJUBLJENA U OPASNOG MOMKA: Dragana Mitar u strasnoj vezi sa Malim Cunerom

Dragana Mitar, bivša rijaliti učesnica i modelsica, smuvala je Marka Guzijana koji je pre nekoliko dana izašao iz pritvora.

Mitrova je objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama sa opasnim momkom, a potom i video kako se ljube i sedi mu u krilu. Mnogi nisu ni pretpostavili o kome se radi, a "Kurir" je došao do informacija o Draganinom novom momku.

Naime, Marko Guzijan, zvani Mali Cuner, mlađi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

Posle incidenta na nastupu Jelene Karleuše kada se zakucao u poznati beogradski lokal, Mali Cuner je pobegao, a njegov "audi" pronaden je na Karaburmi. Za njim je tada raspisana potraga, a njegova kuma, koja je zatečena u automobilu bila je privedena na trežnjenje.

Guzijan je tada sklopio s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je osuđen na 6 meseci kućnog zatvora bez nanogice.

Marko Guzijan zvani Mali Cuner javnosti je postao poznat još kada je 2007. godine kao maloletnik, sa svega 16 godina u pečenjari u Zemunu ubio dva čoveka. Za taj zločin osuđen je na osam godina maloletničkog zatvora. Od tada se pričalo da uvek nosi pancir strahujući od krvne osvete.

Takođe, Mali Cuner je 2017. uhapšen zajedno sa Vojislavom Mitkovićem zbog sumnje da su oteli, mučili i brutalno pretukli mladića iz Zemuna.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još