DOBIO SAM DOZVOLU, VIŠE NE MORAM DA SE KRIJEM: Darko Lazić konačno položio vozački ispit

Darko Lazić godinama je bio bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta nakon brojnih prekršajnih prijava, zbog čega je bio prinuđen ponovo da polaže vožnju i testove. Ovog puta uspeo je u tome i dobio nove dokumente.

Pevač je više puta je zaustavljan od strane policije zbog brze vožnje i bez osnovnih dokumenata, zbog čega mu je pre izvesnog vremena oduzeta vozačka dozvola. Iako nije imao pravo na vožnju, on je s vremena na vreme sedao za volan sa čestim opravdanjem da je morao da završava privatne i poslovne obaveze jer nije imao ko da ga vozi. Doduše, poslednje dve godine retko je bio na mestu vozača zato što je angažovao momke koji su ga vozikali kad god je imao potrebu negde da ide, ili su ga vozile sve njegove žene.

Iako pevač za sebe tvrdi da je profesionalan vozač i da je siguran u sebe, on je odlagao da se upiše u auto školu i obnovi gradivo jer nije imao vremena za to pošto je često na terenu i u inostranstvu. Međutim, nedavno se pohvalio da je položio i dobio novu vozačku dozvolu, te da mu sada ne može niko ništa.

- Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori - pohvalio se pevač.

Izvor: Nova.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.