OTKRIO KOJA DEVOJKA MU SE NAJVIŠE DOPADA: Anđelo Ranković postao učesnik "Zadruge 5" (VIDEO)

Tokom večeri, u Belu kuću na imanju u Šimanovcima uselio se Anđelo Ranković. Pre ulaska, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila ga je u studiju televizije "Pink".

- Anđelo, kako si? - pitala ga je Dušica.

- Odlično sam, drugačiji mi je osećaj kad sad ulazim i nekako imam osećaj da je sad drugačije i da ulazim kao osveženje. Mislim da sam mnogo opušteniji, nemam tremu - govorio je na samom početku.

- Slobodan si ili zauzet? - pitala ga je voditeljka.

- Slobodan, gde zauzet da ulazim u "Zadrugu"? Biću iskren, dopada mi se Ana fizički, to je moj tip. Moram da kažem da mi se dopada Sanja, način na koji rezenuje, ima lep vokabular i izlaže lepo. Mislim da ona devojka primer da predrasude mogu da budu pogrešne - pričao je on.

- Da li ćeš se prikloniti grupi komentatora ili ćeš da potražiš svoj ugao i druge ljude? - pitala ga je novinarka.

- Za razliku od prethodnih sezona voleo bih da budem neko ko će biti aktivniji u komentarisanju, ali biću svoj, imaću svoj stav i želim da ga iskažem. Krivo mi je što ljudima koji mene podržavaju nisam pokazao sve što mogu - odgovorio je on.

- Koja devojka je više tvoj tip, Sanja ili Ana? - pitali su ga novinari.

- Ana je više moj tip, ali kad bi se spojile... Možda bude neka treća - odgovorio je "Apolon sa Zvezdare".

- Ko ti se ne dopada? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ne dopada mi se sve što je Dalila uradila, način na koji je uradila i sve nakon toga. Uradila je sve što bih mogao da osudim... Car se iz dana u dan menja, hoće da bude sa Dalilom, pa neće. Car i ja smo bili okej prošle godine. On je u dubini duše dobar dečko, nije kvaran, ali radi situacije koje dovedu do toga da to uradi - rekao je Ranković.

- Je l' misliš da bi se jedna dobra osoba tako igrala sa Dalilom? - upitao je novinar.

- Devojke se žale, on je ovakav, on je onakav. Ti što ne mogu da se vežu, vidi svađe sa Majom i Dalilom, dođe treća, pa posle bude on je onakav - objasnio je Anđelo.

- Koliko ti je poznato ime Stefana Mihića? - bilo je sledeće pitanje.

- Ja sam njega upoznao pre deset godina, kad sam bio na Zakintosu. On je u to vreme stvarno bio neko ko je u tim mlađim danima, promoterskom svetlu, bio jako perspektivan i imao mnogo rezervacija. Nismo nas dvojica prijatelji, drugi put u životu smo se videli u Dubaiju kad sam ja izašao iz "Zadruge". Ja sam tamo živeo i sve znam, sve što je tad rekao u Dubaiju, odradio je. Ima kontakte, neću da lažem... Kad smo išli na najluksuznija mesta, on se ponudio, imao je kontakte. Mislim da je on pun pogodak za rijaliti, ali ja ne bih voleo da se moje učešće svede na to da me pljuju i vređaju - pričao je Ranković.

Anđelo je otkrio i šta misli o odosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Tara je kul lik, ali u glavi je klinka i samoživa. Mislim da ona nema osećanja. Kad je Ša sve ono pričao, ona mu se smeje u facu, a on se smeje od muke - pričao je Ranković.

- Kakvo mišljenje imaš o Mensuru? - upitao je Darko Tanasijević.

- Korektno. Komentariše druge, a većinski deo je proveo u odnosu sa Milicom, svađe, ovo i ono. Ne bih na osnovu toga da iznosim mišljenje kad mu se sve svelo na to i zato sam rekao korektno - rekao je on.

- Stefana optužuju da je biseksualac, je l' si čuo nešto o tome? - pitao ga je novinar.

- To što ga znam, bilo je takmičenje ko će sa više devojaka da bude. Malo je više i dosadno kad je neka svađa, odmah bude, ti si pe*er, ti si prostitutka... Šta drugo da se kaže? - rekao je on.

- Šta misliš o Dejanu? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ja se pitam šta treba da se desi sa glavom? Ljudi smo, praštaju se prevare, brakovi pucaju, imaš dete, kredit za stan... Šta treba da se dogodi kad ti se to preko puta dešava i da ti pređeš preko toga. Najveća katastrofa je za njegovu porodicu i najgore je što se samopovređuje - odgovorio je Ranković.

Nakon intervjua, Anđelo se uselio u Belu kuću. Zadrugari su sedeli za crnim stolom, a prvi koji su prišli da ga dočekaju su Lepi Mića, Jovana Tomić Matora i Mateja Matijević, a potom i ostali takmičari.

- Ćao, ja sam. To je to. Neću da vas smaram, znaju me mnogi, srećno svima - poručio je Ranković.

- Čim se nije pozdravio sa Mihićem, znači da nešto nije u redu - poručio je Bane Čolak.

- Čućete o svima sve - rekao je Anđelo dok se pozdravljao sa novim zadrugarima.

- Sve je top, napolju je super. Sve standardno. I samo da znaš, tvoja najbolja drugarica je moja najbolja drugarica sada. Tvoja više nije! - pričao je Anđelo Matoroj.

- Tamara? Znala sam - rekla je ona.

Matora i Marko Đedović poveli su ga do spavaće sobe i iskoristili priliku da ga pitaju sve što žele. Đedovića je najviše zanimalo da li se Rankoviću dopala neka zadrugarka.

- Da li ti se neka svidela spolja? Da te ženimo odmah? - pitao je Đedović.

- Rekao sam u studiju, kazaću posle. Ima materijala - dodao je Anđelo.

- A ti ideš na najjače uvek - istakla je Matora.

Anđelo je nahvalio Anu Jovanović, a večeras je prišao da se pozdravi sa njom. Pružili su jedno drugom ruku, a Ranković se vratio i nastavio da priča sa prijateljima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još