Raul: Sve je moguće u revanšu

BEOGRAD, 27. aprila 2011. (Beta) - Fudbaler nemačkog Šalkea Raul Gonzales rekao je da veruje da njegova ekipa može da se plasira u finale Lige šampiona, uprkos porazu od Mančester junajteda od 0:2, u prvoj polufinalnoj utakmici tog takmičenja, preneli su mediji.

Šalke je sinoć u Gelzenkirhenu izgubio od Mančester junajteda sa 0:2. Golove za engleski tim postigli su Rajan Gigs u 67. i dva minuta kasnije Vejn Runi. Revanš utakmica na programu je 4. maja na Old Trafordu.

"U revanšu je sve moguće. Ne znamo šta može da se dogodi – penal za nas, isključenje nekog fudbalera Mančester junateda. U fudbalu ništa nije nemoguće", rekao je Raul, preneli su nemački mediji.

"Očekivali smo drugačiji ishod, ali smo srećni jer smo igrali na svom nivou. Jedini prblem je što je Mančester junated igrao na drugačijem nivou", dodao je 33-godišnji napadač, koji je sa bivšim klubom Real Madridom tri puta osvajao najelitnije evropsko takmičenje.

Raul je rekao da žali što je njegova ekipa za dva minuta primila dva gola, ali da su navijači ponosni na rezultate kluba i plasman u Ligu šampiona.

"Žalimo što nismo stvorili dovoljno šansi za gol, ali i jer smo primili dva gola za dva minuta. Navijači su ponosni plasmanom u polufinale. Sve smo pokušali, to su oni shvatili i posle utakmice su nas lepo pozdravili", rekao je Raul.

Utakmica na Old Trafordu mogla bi da bude poslednja za Raula u Ligi šampiona, pošto se Šalke trenutno nalazi na 10. mestu na tabeli Bundes lige i nema šanse da se plasira u elitno takmičenje sledeće sezone.

"Ne bi me mnogo bolelo da igram poslednju utakmicu Lige šampiona na Old Trafordu. Želimo da završimo takmičenje tako što ćemo protiv velikog rivala, na velikom stadionu u fantastičnoj atmosferi pokazati kvalitet", rekao je Raul.

Pogledajte još