ZADESILA ME JE NAJVEĆA TRAGEDIJA U ŽIVOTU, BIO MI JE KAO DETE: Jana Todorović progovorila o iznenadnoj smrti mladog sestrića

Pevačica Dragana Todorović, poznatija kao Jana bila je gost emisije "Premijera - Vikend Specijal".

Folkerka je iskreno govorila o brojnim aktuelnostima iz karijere i privatnog života.

- Bili smo mesec dana u Americi. Nastupi su bili dobro posećeni, družili smo se sa fanovima i prijateljima, ponela sam prelepe utiske iz Amerike. Opušteniji su tamo nego mi - započela je pevačica.

Ovom prilikom prvi put je javno govorila je o bolnom gubitku sestrića, koji je teško podnela.

- Mnogo mi je žao što moram ovako javno da pričam... Izgubila sam roditelje u dva i po meseca 2015. godine i to boli, ali ovo što se desilo sa mojim sestrićem je najveća tragedija u mom životu. Neću da plačem, smogla sam snage da uradim dve nove pesme. Jedna se zove "Abu Dabi", a uskoro stiže i još jedna nova pesma za sve ljude koji me vole i cene - rekla je Jana.

- Tek je napunio 33 godine, velika tragedija. Ovo je moj prvi intervju posle te tragedije. To je moje dete, ali život mora da ide dalje - rekla je Todorovićeva drhtavim glasom.

Za kraj intervjua otkrila je i oko čega najčešće ima nesuglasice sa suprugom.

- Ja sam neko ko voli da radi, a ne volim kad mi on zakaže nastup u Novom Pazaru pa odmah potom Bugojno... Oko toga se najviše svađamo, ali kao i u svakoj porodici - otkrila je Jana.

Izvor: Pink.rs
Foto: janavip2011/Instagram

Pogledajte još