ANĐELO MI JE PISAO DOK JE BIO SA TEODOROM: Marijana Zonjić progovorila o porukama koje joj je slao Ranković (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Marijanom Zonjić o njenom sukobu sa Viktorijom Mitrović, koja je nasrnula na nju zbog Marka Osmakčića.

- Danas sam super, vredna sam, čistim... Ovo je stoti put da se dešava fizički okršaj i to sa njene strane. Razlog je Marko, očigledno. Ili mi nije oprostila sve ono ili je zbog Marka. A ja mislim da je zbog Marka. On mi dobacuje, gleda, svaki put kad se posvađaju on dođe kod mene. Ljubi nju na žurkama, gleda mene. Pitala sam ga za stolom da li se meni smeje ili Aleks, on kaže meni. Dobacuje mi, peva "Bivši". Kaže da bi bio normalan dečko da je ostao sa mnom. Uvek me pita da se pomirimo, kaže da mu se ja više sviđam, to je rekao i Caru. Uvek potencira da se pomirimo. Ja iskreno, ne znam, vidim ponašanje koje mi se ne sviđa. Morao bi da ispravi neke stvari. On je u početku stvarno bio super, i dok je bio sa mnom u vezi. Ja sam tu njega malo zezala. Kažem, ali on je meni prelazio preko toga, čak je rekao da će da me ženi i da ćemo zajedno da završimo i izađemo odavde. Prema meni je super kad nije u vezi. Pustiću da vidim kako se odvijaju stvari između njih dvoje. Kad je slobodan je super, kad su u vezi, dobacuje, kaže mi svašta, verovatno utiče ona na njega, Ona se zaljubila, a on nije iskren toliko, čim može sa strane da dobacuje. Rešićka i ostali komentarišu da je sa njom samo zbog odnosa, Aleks i ja smo ga odbile. Jedino je Viki tu kad god se njemu... On ne vodi brigu o njoj. Kao da nije zainteresovan. Ona kad je on ostavi, dođe kod mene, žali mi se, baš dođe kod mene. Ja je primim u krevet. Kad je Maja ušla, žena je drhtala, došla kod mene, pitala me šta da radi, kako da ga vrati. Ona je baš odlepila. Ostaje sa njim, misli da će ga okrenuti da je on zavoli kao ona njega, ali neće - govorila je Marijana.

- Da li se kaješ zbog Igora X? - pitao je Darko.

- Tu sam ja zgrešila. On je divan čovek, divan muž... Ali, nekako, ja sam mlada, treba mi da preživim, on je za ozbiljnu vezu, prsten na ruku i ćao - dodala je ona.

- Kako ti se dopada Anđelo? - pitao je Tanasijević.

- Mi se prvi put sad upoznajemo, ali on je meni slao poruke još dok je bio u tajnoj vezi sa Teodorom Džehverović, ona mu je zamerila zbog toga. Ja sam bila u "Zadruzi 2" kad su te poruke izašle, to su moje drugarice izašle, on mi se naljutio jer mu je Teodora pravila probleme i onda me je blokirao. Nakon toga me je odblokirao, zvao da se vidimo, ja nisam mogla, on me blokirao. Onda je prošao period, javio mi da se vidimo kad sam bila sa Igorom. Ja sam mu rekla da imam dečka, on me opet blokirao. Pitala sam ga da li me je odblokirao, kaže da ću morati da zaslužim. Lep je dečko, sve su poludele za njim. Sviđa se Sanji, Ani, i jednoj i drugoj, Aleks se sa njim dopisivala, ne MC Aleks, Aleks Mima - otkrila je Marijana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još