ONI ŽELE JEDNO DRUGO: Dejan Dragojević progovorio o odnosu bivše supruge Dalile i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Dejanom Dragojevićem, koji je odlučio da prekine kontakt sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, zbog ona čega ovih dana pravi neviđene haose.

- Dobro sam, danas sam trenirao, imam upalu mišića. Tako je bio dobar trening, da su mi se misli malo razbistrile. Sve mi se vrzma po glavi. Juče kad smo čekali ulazak, jedva sam vazduh uzeo. Sve neke informacije, počinju "Pitanja novinara", pa šta ćeš pitati, da li ću saznati nešto novo, sve me vraća na ono što je bilo, sve je osetljivo, da mi mala neizvesnost pravi zbrku. Imam strah kad su "Pretres nedelje", "Pitanja novinara" i "Gledanje snimaka". I ovo kad je nedelja, kad imamo slobodno vreme - započeo je Dejan.

- Da li planiraš da ostaneš dosledan odluci da ne komuniciraš sa Dalilom i šta je tačno dovelo do toga da prelomiš? - pitao je Darko.

- Koliko god da mi je teško, hvala Bogu da mi se sve ovo izdešavalo sad, a ne kasnije. Pa i ovo pomirenje što sam dao drugu šansu. Sad znam da drugi put ne mogu da pokleknem. Mogu da pokleknem možda za dva meseca da porazgovaram sa njom. Sve mi se bilo nakupilo, sve mi se vratilo šta je bilo i da li je to vredelo. Čak i kad sam se vratio posle čaše, dao sam pristup, onda kad je krenula da laže, da ne zna da li ju je poljubio, tad sam odlučio. Ako zna da te neke stvari mene bole... Ona me je opet stavila na pauzu, pa išla da flertuje. Prijala mi je pažnja, nisam imao realnu sliku, samo sam napominjao pozitivne strane - govorio je Dejan.

- Ona govori da neće da dozvoli da joj nabaciš krivicu da ti je po drugi put istu stvar uradila - dodao je Tanasijević.

- Kad smo se pomirili opet, ona mi je rekla posle da hoće da budemo drugari, a onda mi je zamerala mnoge stvari. A non-stop je bilo nekih stvari, ja kad uzmem da joj prebacim, ona: "Nije to tako". Onda sam puštao, a ona je svesno stavila nas na pauzu, sebi je rekla da ima 0% emocija prema meni, a videla je da ja idem ka tome da pojačam nas odnos. Navikla je da uvek može da mi se vrati, pa je krenula da radi iste stvari sa početka. Ja sam trpeo, dok nije eskaliralo, dok nisam sam sebi priznao surovu istinu - istakao je Dragojević.

- Koliko je bolan taj trenutak kada si sebi priznao istinu? - pitao je Darko.

- Jako bolan. Najteže mi je bilo nju odbiti. Ja sam svaki put padao na te njene oči. Ona je u flertu sa njim bila saučesnik. Toliko je sebi davala za pravo, ja kad nekome dam upaljač, ona me saseče pogledom. A nema pravo da to zamera, ali je sebe stavljala uvek iznad mene, da radi šta hoće, a ja ako imam komunikaciju sa nekom, to je seks. Sada je počela da mi dobacuje u prolazu, ja ignorišem - rekao je Dejan.

- Misliš li da će tek sad da ti se "nakači" sada kada vidi da te je definitivno izgubila? - nastavio je Tanasijević.

- Da. Ona ima ta dobacivanja, pravi se da su simpatična, a ustvari su prebacivanja, kako ću ja nešto raditi. Ja sam joj rekao da me se mane. Pregurao sam neki period, hoću da mi bude lakše. Ignorišem je, bude mi smešno, nasmejem se, nenormalno mi je. Njoj je lakše da prihvati da hoću da joj se osvetim, Uvek mi je pričala da ne može da mi veruje. Ljudi su imali prilike da gledaju naše rasprave. Nije poenta ko će kome da veruje, nego ko se koliko daje za odnos. Ja sam se i drugi put dao maksimalno, ali uzalud. Ja sam posle svega išao da je tešim, oraspoložim, budim. Ali njoj je lakše da kaže da je ne volim, da bi lakše mogla da podnese sav teret. Zna da nije tako, da je volim, da su emocije bile velike, da sam hteo da pređem preko svega, ali ona nije htela da rešava naše probleme, već neke od 26 dana... Ako se neko borio za ljubav, borio sam se ja - pričao je Dragojević.

- I jesi i nisi. Na početku si video neke stvari, pa si rekao da nisi želeo da reaguješ, da ne bi od svoje žene napravio preljubnicu. Da li se kaješ što se tad nisi borio? - pitao je Darko.

- Ne kajem se. Ja sam se tad borio indirektno, ali jako. Kada sam stavio majicu sa limunovima, ispao sam psihopata. Pitao je da bira stranu na krevetu, pa je polio vodom... Tada sam mislio da je indirektno pravi izbor, jer da radim direktno, da bi ispala sve ono što joj je Filip rekao u hotelu. A u tom trenutku nisam znao da će ispasti to, ona bi mi pričala tada: "Zar sumnjaš u mene, misliš da bih te prevarila...". A sama je rekla da, da bi se verovatno desilo pred kraj rijalitija, da bismo se razveli napolju... Mene to boli. Kad je sve unutra krenulo, ona je uradila pametno: "Nemoj da me ljubiš, imam šminku, hajde da budemo na pauzi". Ona odmah sebe ogradi i napravi izlaznu situaciju. Kao drugi put kad je krenula da flertuje sa njim, mene je zaključala, a sebi dala široko polje. Dva puta je istu stvar uradila. Ne mora da ima seks, izigrala je poverenje. Ja vidim da oni žele jedno drugo, to je sve ono što mi je do sad stajalo ovde. Samo nju muči što je on neodređen, nije stabilan, nije neko na koga može da se osloni, a volela bi to. Opet je imala dvostruki život. Jedno je za stolom, drugo priča sa Markom, treće sa Matorom, četvrto u izolaciji, a peto govori meni. Ja sam samo tražio da mi kaže iskreno na čemu sam - rekao je Dejan.

- Dalila ti je rekla da si prodana duša. Ko je od vas dvoje prodao dušu i zarad čega? - pitao je Tanasijević.

- To je jako teška reč. Ja sam toliko toga dao za naš život, za nju. Jako mi je teško. Okrenuo sam, posvestio njoj. A sada kada su mi se vratili ti ljudi, ja sam prodana duša. A kad vidim šta se ovde dešava, zapitam se ko je koga prodao i izdao i zapitam se šta je smisao naših života. Neka mi kaže da sam prodana duša, suzdržavam se, i kad mi pominje porodicu, indirektno, direktno... To je ona. Ja idem dalje, trudim se da ne plačem. Ne pada mi napamet da drugi put budem pop*šan. Prošli put sam rekao da sam okrenuo pola lista, a sada je bogami skoro ceo. Ostalo je ono malo - zaključio je Dragojević.

- Nisam više deda Pera, sad sam Dejan - rekao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još