NIKAD PROVOKATIVNIJI VOĐA: Deniz Dejm u seksi izdanju delila budžete zadrugarima, ponizila Mihića pred svima (VIDEO)

Deniz Dejm izabrana je za ovonedeljnog vođu, a došlo je vreme da ona podeli budžet zadrugarima i kaže im sve što zaista misli o njima:

- Hvala svima na šlihtanju, ja sam to rado prihvatila. Prvi veliki budžet dajem sebi, dala bih i dva. Sandi dobija mali budžet, kažnjeni smo bili zbog njega, treba nulu da dobije - rekla je Deniz.

- Sledeći mali budžet ide Irmi, ona je najveći odron! Nisi nikakva pevačica, možeš u nekom podrumu pevati, ne ličiš ni na šta. I Aleks dobija mali budžet, ne družimo se, ne prijaju mi takvi ljudi - nastavila je Deniz.

Ona je sledeći budžet dala Dinu Dizdarević:

- Tebi mali jer si mi ukrao slatkiše - rekla je Deniz.

- Miki ja smo ukrali i baš smo uživali u slatkišima - rekao je Dino kroz smeh, pa objasnio kako je izgledala krađa.

- Mali ide Kariću ne družimo se nešto dosta, nisi mi više iritantan - rekla je Deniz.

- Zbog glumca sam imala najveći blam ovde u Zadruzi, nije mi to trebala, još i šlag. Evo ti mali budžet - rekla je Deniz.

- Sale Luks, bio si dosadan, ja sam ušla u najgledaniji rijaliti i umesto da me naučiš nešto ti ništa - rekla je Deniz i dala mu mali budžet.

- Mali budžet je za Mihića, za mene je posao ako mi kažeš da sam prostitutka, a šta si ti. Ti se ili ložiš na prostitutke ili nemaš mu*a da se suprostaviš. Ako bi me malo više izr*kao možda bi dobio veći budžet - rekla je Deniz i nasmejala sve.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još