Biramo srpsku Žizel Bundšen

Žizel Bundšen je svetski top model i zaštitno lice Ipanema kolekcije papuča, a sve devojke koje misle da podsećaju na ovu lepu manekenku, mogu se kandidovati za "srpsku Žizel" posredstvom portala www.Nadlanu.com koji je medijski partner ovog konkursa. Prijave se mogu slati od 1. maja do 15. juna, a pravo učešća imaju devojeke od 15 do 30 godina i visine od 170 do 180 cm.

Povodom konkursa pod nazivom Ipanema bira srpsku Žizel Bundšen, u Supermarketu je održana konferencija za medije gde su organizatori ovog atraktivnog takmičenja, agencija SuperStar i kompanija Carvel, distributer Ipanema kolekcije papuča, izneli bitne detalje za sve devojke koje su zainteresovane da učestvuju.

Devojke će biti podvrgnute veoma strogim kriterijumima članova žirija sastavljenom od ljudi od kojih su neki baš iz sveta mode, kao što su Nebojša Babić - naš poznati fotograf, Jelena Ivanović - manekenka i casting direktor, Marcello Mauri - lični frizer Žizel Bundšen i drugih svetskih celebritija, kao i od drugi kompetentnih ličnosti, prevashodno, Negova ekselencija Alexsandre Addor - Ambasador Brazila u Srbiji, Miroslav Stanojević - direktor Carvela, Jelena Blečić - umetnica, Uroš Ignjačević - generalni direktor Trident Media Grop-a (portal Nadlanu.com), Minja Miletić - novinar TV Pink-a, Filip Maksimović - stilista i koreograf i Goga Grubješić- art direktor SuperStar-a.

Na osnovu broja dobijenih glasova, koje će posetici portala Nadlanu.com uputiti svojim favoritima, 15. juna biće proglašene devojke koje ulaze u finale, dok ćemo 28. juna na finalnoj večeri, organizovanoj u okviru Brazilske Ambasade, saznati ko je srpska Žizel koja će ujedno postati i zaštitno lice brenda Ipanema u Srbiji.

Lep podstrek za prijavu su i fantastične nagrade za prve tri devojke, od kojih će prva na poklon dobiti putvanje od deset dana za dve osobe u Španiju, drugoplasirana putovanje u Tursku i Grčku, dok trećeplasirana devojka dobija putovanje u Crnu Goru i Hrvatsku.

Svi članovi žirija su istakli da će osim fizičkih predispozicija kao što su duge noge, vitka linija, lepa i negovana kosa, obratiti pažnju i na neke druge karakteristike. Nebojša Babić je naglasio da je da želi osobu sa izraženim personalitijem, Jelena Ivanović traži profesionalca, čuveni frizer Marcello je na simpatičnom srpskom jeziku rekao da očekuje lepu i negovanu kosu, umetnica Jelena Blečić je istakla da je za lepotu bitan zdrav duh, dok su direktor portala Nadlanu.com, Uroš Ignjačević i Goga Grubješić iz SuperStara-a istakli da su energija i razvijena svest o ekološkom očuvanju Srbije takođe veoma bitni za prvoplasirane devojke jer je i sama Žizel vrlo aktivan borac za očuvanje ekologije.

S obzirom da je i Žizel svoju karijeru započela upravo na jednom ovakvom takmičenju, vrlo je moguče da će i srpska Žizel nakon ovog konkursa imati prilike da korača modnim pistama rame uz rame sa pravom Žizel.

Pratite portal Nadlanu.com i uskoro vas očekuje konkurs za "srpsku Žizel"!!!


Pogledajte još