BAKINE LEPOTICE I MALI ŠMEKER: Neda Ukraden uputila emotivnu rođendansku čestitku unukama Aleksandri i Nedi i unuku Dušanu

Pevačica Neda Ukraden oduvek je isticala da joj je porodica najvažnija u životu, te da je veoma ponosna na ćerku Jelenu, koja joj je zajedno sa svojim suprugom Predragom Minovićem, podarila troje unučadi - Aleksandru, Nedu i Dušana.

Pop zvezda koja trenutno boravi u Americi oglasila se danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i naslednicima uputila emotivnu rođendansku čestitku.

- Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan! I tada, kada su se rodili 25. januara, iako je bilo hladno i snežno, uneli su u naš dom božanstvenu toplinu i neviđenu sreću! Moji anđeli, moji divni unuci, slave trostruki rođendan - Aleksandra i Neda, bakine lepotice, pametnice - pune danas 10 godina, a bakin šmeker, ljubimac - Dušan, puni danas 8 godina. Mili moji Jeco i Peco, čestitam vam na najvrednijem poklonu koji ste rođenjem ove dečice dali našim životima. Da ste mi živi i zdravi jos dugo, dugo. Ljubi vas vaša baka - napisala je ponosna baka pokraj fotografije na kojoj pozira sa unučićima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: neda.ukraden/Instagram

Pogledajte još