TO JE NAŠ SLEDEĆI KORAK: Jovana Ljubisavljević oglasila se nakon što joj je Stefan Karić poželeo brak pred milionima

Atraktivna bivša zadrugarka i misica, Jovana Ljubisavljević, proslavila se u "Zadruzi 4", a njena ljubavna romansa sa Stefanom Karićem izazvala je veliku pažnju javnosti, što se nastavilo i dan-danas.

Misica je svojim ponašanjem i nedodirljivošću izazivala oprečne reakcije javnosti, ali i brojne simpatije fanova rijalitija. Bilo kako bilo, ona se svojih stavova čvrsto držala do samog kraja i ostala dosledna sebi.

Naime, Jovani je danas rođendan, a Stefan je sinoć uživo u programu televizije "Pink", pred milionskim auditorijumom Jovani čestitao rođendan i poželeo joj, ni manje ni više, nego brak.

Tip povodom, uzbuđena misica se oglasila i otkrila kako se oseća povodom javne čestitke svog dragog, pa priznala njihov sledeći korak koji će se dogoditi po Stefanovom izlasku iz "Zadruge 5".

- Iskreno nisam očekivala, baš me je iznenadio sa tom željom… Negde to i jeste naš sledeći korak, ali Stefan iako nije uz mene fizički, konstantno uspeva da me ostavi bez daha, a neretko i rasplače, od sreće naravno, kad god me spomene, posveti pesmu ili gleda naše slike - zaključila je Jovana Ljubisavljević.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljubisavljeviceva/Instagram

Pogledajte još