SAMO NEKA SE OTKAČILA OD MOG DEJANA, PET GODINA JE BIO U ROPSTVU: Biljana Dragojević slavi pomirenje Dalile i Filipa Cara

Dejan Dragojević, poniženi muž kojeg je supruga Dalila prevarila sa Filipom Carem u "Zadruzi", odlučio je da krene dalje i nađe novu devojku, cimerku Aleksandru Nikolić.

On je javno priznao da planira vezu sa starletom s kojom je sve bliži.

- Zaljubio sam se u Aleksandru, lepo mi je s njom, prija mi kad provedemo vreme zajedno. Lepa je, zgodna, zanimljiva. Za mene je Dalila prohujala s vihorom, neka se vrati Filipu.

Njegove reči pogodile su Dalilu, koja je naprasno svatila da ga voli i želi da se pomiri sa njih.

- Ne mogu da zamislim život bez Dejana, Volim ga. Ako bi on pristao, odmah bi se pomirila s njim - govorila je Dalila pre neki dan, pre nego što se ponovo poljubila sa Filipom Carem.

Dejanova majka Biljana Dragojević presrećna je što se njen sin konačno okanio Dalile i što više ne pada na njene laži.

- Dalila neka ostavi moga Dekija na miru i neka prestane da manipuliše s njim. Priča koliko ga voli iako na delu pokazala da to nije tačno. Nikada ga nije ni volela, svaka devojka je bolja devojka od Dalile. Zbog nje je povređivao sebe i umalo izgubio život - rekla je Biljana.

Ona takođe ističe da smatra da Dejanu nije potrebna ozbiljna veza sada, a kamoli ženidba.

- Moj savet je - do 35. godine ništa ozbiljno, pogotovo on! David se izđipao do sada, ali do 35. godine muškarac ne treba da se ženi u današnje vreme. Dejan je sebe zarobio pet godina, sada treba da živi punim plućima. Kada je trebalo da izlazi, da menja devojke, bio je zatvoren tamo negde u Šepku, sve dalje se zna. Nisam htela da se trpam i mešam, ali žao mi je - da su ostali u trećoj "Zadruzi", ovo bi se još tada desilo.

Na pitanje kako komentariše jutrošnje pomirenje bivše snaje Dalile i Filipa Cara, Biljana kaže:;

- Odlično, super! Ja sam srećna, baš! Da se konačno otkači, da ne vija Dejana više. Kada bi to sad ponovo radila, bilo bi smešno svima! Večeras ću otvoriti šampanjac (smeh) - našalila se Biljana, pa dodala:

- Ne mogu ostati imuna na njeno pokvareno ponašanje, prosipanje pepeljare po njemu, gađanje pikavcima... Poludela sam jutros, došlo mi da odem u Šimanovce! Ne mogu da verujem koliko pokvarenosti ima u jednoj osobi, zlo i naopako, ne znam šta bih rekla. Da tako to radi dečku koji joj ništa nije uradio... Toliko sam besna što je Dejanu to radila jutros, ušla bih u Zadrugu samo da je izvređam i da izađem napolje.

Izvor: Informer.rs/Pink.rs
Foto: biljana.dragojevic.bd/Instagram

Pogledajte još