OSTAVILA JE DŽOJSTIK I NADAM SE DA ĆE GA RAZBITI: Dejan Dragojević progovorio o pomirenju bivše supruge Dalile i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Dejana Dragojevića.

- Grejao si se kod Aleks u krevetu, videlo se da ti je bilo jako lepo, što si danas bio opet neraspoložen? - glasilo je pitanje.

- Raspoloženje mi se menja, uhvati me sve što se dešava, laž i manipulacija. Hvala Bogu što se ovo izdešavalo i sve što se dešava, dešava se sa razlogom. Možda se niakd ne bih dozvao pameti i poklekao bih na neku manipulaciju koja bi bila jadna. Džaba njih 100 sa strane kad rešavam stvari u svojoj glavi. Trenutno me je sramota i imam neki blam u sebi. Toliki mi je stepen sramote da me je bilo sramota da uđem u kuću... Opet me gledaju ljudi, hoće da me pitaju nešto. Sramota me je ovo što se priča i sama pomisao da sam mogao da nasednem treći put i što sam dao drugu šansu. Kad pogledam bolje to, nego da se desilo u maju. Ja sam znao da će se pomiriti, oni su sad u vezi i pre nekoliko dana sam rekao da su u vezi očima i nevidljivom emocijom, koliko god ona da priča o meni. Neka im je lepo i srećno. Ona mene ne može očima da gleda. Ne postoji nijedno opravdanje za sve što se izdešavalo. Hvala Bogu da je ostavila džojstik i nadam se da će se razbiti i da ga nije stavila na punjač. Koliko god da mi je teško, dobro mi je - govorio je Dejan.

- Ako te je ovo porazilo, da li si sa Aleks bio u inat njoj? - pitao je Milan Milošević.

- Nema šta da joj teram inat, niti smo zajendo, niti imao komunikaciju. Da sam hteo da teram inat jeo bih sa Aleks, a ja sam odustao, ona je uzimala parfeme. Da sma htep da izazovem svađu mogao sam na grublji način. Prija mi društvo svake osobe, ona je komunikativna i nezainteresovana za 90% stvari, što mi se sviđa - dodao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još