ČEKAMO TE NA NEDELJNOM RUČKU: Biljana Dragojević poslala emotivnu poruku sinu Dejanu nakon njegovog definitivnog razlaza sa Dalilom (FOTO)

Nakon žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima koja je u utorak bila organizovana za učesnike "Zadruge 5" Dalila Dragojević i Filip Car obnovili su ljubavnu vezu.

Tokom iste noći Dalila je nasrnula na svog bivšeg supruga Dejana zbog čega je on odlučio da definitivno stavi tačku na ljubavnu priču sa njom.

Dragojević je sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" rekao da se nada da će se nakon izlaska iz rijalitija videti sa majkom Biljanom, sestrom Suzanom i bratom Davidom sa kojima godinama nije bio u dobrim odnosima zbog braka sa Dalilom. U jednom trenutku Dejan je rakao da mašta o nedeljnom ručku sa porodicom i da se nada da će u budućnosti rešiti sve nesuglasice. Takođe, poručio im je da ih voli i da se ne sekiraju zbog dešavanja u Beloj kući.

Danas je Biljana svom nasledniku odgovorila putem društvene mreže Instagram. Naime, ona je objavila kolaž od fotografija svoje dece i napisala:

- Mirno spavaj, čekamo te na nedeljnom ručku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: biljana.dragojevic.bd/Instagram

Pogledajte još