Rob Petinson - majstor čudnih faca!

On je miljenik dama širom sveta, nesumnjivo je zgodan i šarmantan na neki svoj specifičan način, a filmom "Voda za slonove" (Water for Elephants) dokazao je i da je zaista talentovan glumac. Međutim, Rob Petinson (Robert Pattinson) je poznat i po još nečemu: čudnim, smešnim i otkačenim facama koje pravi na crvenim tepisima širom sveta!

Prva, koju možete videti gore, je i najsvežija - nastala je na berlinskoj premijeri njegovog novog filma "Voda za slonove". Opet je Rob (24) imao "momenat" sa izrazom lica, koji dokazuje da je ovom momku zapravo veoma neprijatno pred kamerama, foto aparatima, novinarima i napadnim obožavateljkama.

(old_image)

Druga fotografija je nastala na premijeri trećeg nastavka sage "Sumrak" (Twilight) - "Pomračenje" (Eclipse) i još jedan je dokaz pomame koju je ovaj serijal izazvao. Tako da i ne čudi Robov pokušaj osmeha među vrištećim fanovima.

(old_image)

A ovo što vidite iznad se već može nazvati - klasični Rob! Ruka kroz kosu - potez koji devojke baca u nesvest, a psiholozi bi verovatno rekli još jedan dokaz nesigurnosti.

(old_image)

I za kraj kolaž Robovih izraza lica. OK, smešan je ponekad, nekada i otkačen i čudan, ali probajte da ga razumete... Slava nekada zbunjuje, izbacuje iz koloseka i opterećuje posebno ako na nju niste bili pripremljeni, kako se čini da on nije bio. Mada, i to je stvar izbora - ako nije hteo, nije morao i uvek može da izađe iz celog ludila.

Katarina Milovanović

Pogledajte još