TAMO GDE JE TREBALO GLAVOM, IŠLA SAM SRCEM: Dalila Dragojević grcala u suzama zbog ljubavnih kadrova sa bivšim mužem Dejanom (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car zajedno su gostovali u emisiji "Magazin IN" voditeljke Sanje Marinković nakon što su obnovili svoju romansu.

Oni su na televiziji "Pink" otkrili kako se osećaju posle svega što se izdešavalo. Pored toga što je Dalila priznala da se Filip bolje ljubi od Dejana, kao i Filip da se Dalila ljubi bolje od njegove bivše, rijaliti par iskreno je pričao i o drugim temama.

- Bila sam u prebačajima, desila mi se situacija sa Filipom za koju sam rekla da mi se više neće desiti. Svašta se pomešalo, dobila sam ljubav, izgubila je, dobila, na kraju smo završili zajedno, desilo se šta se desilo, sve kada se pomeša samo ostane da ideš glavom kroz zid - pričala je Dalila, pa se nadovezao Car:

- Meni bude na momente teško. Generalno sam gladan ljubavi, bežim od nje, ali mislim da sam emotivno nezreo. Imam osećaj krivice da sam nekom napravio nešto loše sa čim se ne može nositi.

Sanja ih je upitala zbog čega su plakali, da li zbog raskida i razvoda koji su se desili u rijalitiju ili zbog izneverenih očekivanja, zbog samih sebe ili zato što su im povređeni ego ili sujeta.

- Plakala sam zbog svega. Zaljubila sam se u Filipa, mislila sam da je ljubav za ceo život i stvarno sam ga tako gledala. On je meni dosta obećavao, da ćemo živeti zajedno, imali smo te vizije za budućnost. Zajedno smo maštali o svemu, a onda se desilo da sam ostavljena preko noći, a da ne znam razlog. Kasnije je došlo vređanje, onda kreće da mi se budi griža savesti prema Dejanu. U tim trenucima zaljubljenosti u Filipa ništa me nije interesovalo, gledala sam ga, bilo mi je kao da lebdim. Posle toga sam pala i krenula da udaram u zidove. Sve mi je bilo povređeno - rekla je Dalila i dodala:

- Imala sam u glavi da se to može desiti, ali ne na takav način. Nisam mogla da se oduprem svojim osećanjima, imala sam svakodnevne razgovore i plakanja sa Filipom i Matorom. Eto, desilo se šta se desilo, Bože moj, ne može ništa da se ispravi. Zatvoreni smo, živimo svi zajedno. Ne možeš da pobegneš od svega, razvela sam se, ali i dalje živim sa bivšim mužem i bivšim dečkom.

Filip se nadovezao, pa priznao zbog čega je plakao u "Zadruzi":

- Znao sam pustiti suzu, ne na način kao drugi momci, ali i te kako sam znao plakati - priznao je Car.

U jednom momentu zadrugarima je pušten prilog iz istoimene emisije iz septembra 2019. godine, u kojoj su gostovali Dalila i Dejan Dragojević.

Dalila je tada pričala o zaljubljivanju u Dejana, priznala je koliko ga voli, a sada je na ove kadrove prvo ostala nema, te se rasplakala u emisiji.

- Tamo gde je trebalo da idem srcem, ja sam išla glavom, i obrnuto. Onda je naišao neko koga nisam prostudirala, zaletela sam se srcem i to sam ja... Lepo je videti ovo - rekla je Dalila kroz suze.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: RTV Pink Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još