PREMINULA NOVINARKA KSENIJA VUČIĆ: Predsednik Srbije objavio vest o smrti bivše supruge

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i obavestio javnost da je preminula Ksenija Vučić, njegova prva supruga.

- Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga. O mestu i datumu sahrane naknadno ćemo obavestiti familiju i prijatelje - napisao je Vučić pokraj crno-bele fotografije novinarke.

Ksenija Vučić rođena je u Beogradu, a novinarstvom se bavila dugi niz godina. Pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju "Pravac" na televiziji "Pink", Ksenija je radila u časopisu "Srpska reč", radiju "Fokus" i radiju "Indeks", kao i na televiziji "Studio B".

Ksenija se nakon što je rodila Danila i Milicu povukla se sa srpske medijske scene, a potom prešla na TV "Pink" gde je vodila emisiju "Pravac". Za direktorku kablovskog kanala "Pink 3" je izabrana 2015. godine.

Radila je intervjue sa brojnim domaćim i stranim političarima i poznatim ličnostima, poput Vedrane Rudan, Ivice Dačića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Edija Rame, Nikole Gruevskog...

Aleksandar i Ksenija su se venčali 1997. godine u Novom Sadu. Iste godine Ksenija je rodila sina Danila, a 2002. godine su dobili ćerku Milicu.

Ksenija Vučić je bila posebno ponosna na svoju decu, Danila i Milicu, a kada je prvi put u javnosti u emsiji "Magazin in" na TV Pink pričala o svom sinu oduševila je sve gledaoce.

- Na jednu stvar sam jako ponosna, a to je što sam uspela da od njega napravim nežnog muškarca, na čemu će mi, nadam se, jednog dana biti zahvalna neka mlada dama - kazala je tada Ksenija.

Izvor: Novosti.rs/RTS
Foto: Televizija Vesti - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još