Top 5 najseksi sportista

Sportisti su oduvek bili miljenici dama iz mnogo razloga. Iako su o ukusima ne raspravlja evo Top 5 onih za koje mislimo da su najviše seksi među srpskim sportistima.

1.Novak Đoković – teniser
Neprikosnoveni Nole. Da je takav na teniskom terenu to već svi znamo, kao i što znamo da ga prati “dobar glas“ za brojne druge stvari.Sigurno je san, mnogih mnogih, devojčica i devojaka.

2.Ivan Miljković -odbojkaš
Srpski odbojkaš, koji je svoju profesionalnu karijeru započeo u Partizanu 1997. godine. Visok je 206 cm. Dobio je brojna priznanja: za najboljeg poentera lige, za najboljeg servera. ...Neki kažu da je najbolji odbojkaš Srbije, a mnoge žene se slažu da je najlepši odbojkaš, i to na svetu!

3.Miloš Tomić - veslač
Veslanje je nepravedno zapostavljen sport, a veslači još nepravednije zapostavljeni sportisti. Svako ko je gledao spot “The Flood “ grupe “Take That“, ne može da ne pomisli koliko su veslači neodoljivi, a nama je najslađi baš ovaj veslač naše reprezentacije.

4. Vanja Udovičić -vaterpolista
Ovaj poznati vaterpolista je poznati miljenik dama i već godinama važi za jednog od najpopularnijih neženja u Srbiji, ali i regionu. Za razlogom , priznaćete!

5. Milorad Čavić - plivač
Poznato koliko plivanje pozitivno utiče na mišiće, a Milorad Čavić svakog dana pliva po nekolio sati, da bi bio u top kondiciji. Ovo je samo jedan od razloga što i jeste jedan od najpoželjnijih sportista Srbije.

M.M

Pogledajte još