KRISTINA IMA KORONU, TRUDNOĆA JE RIZIČNA I KRVARI: Kristijan Golubović progovorio o zdravstvenom stanju svoje verenice

Učesnik brojnih rijaliti programa Kristijan Golubović govorio je o svom privatnom životu u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Naime, njegova trudna verenica Kristina Spalević dobila je koronu, pa je kako je Kristijan rekao u emisiji, nekoliko puta i prokrvarila. Golubović ističe da je njena trudnoća rizična.

- Moram da vam kažem tužnu reč... Kristina je dobila koronu i jako joj je teško i već je jednom prokrvarila. Trudnoća je jako rizična, dešava se da kad ustane - krvari, a kada leži, krv stane. Beta ide svojim normalnim putem ali dok ne uđe u nedelju kada zakuca srce, mi ne smemo da kažemo ništa sa sigurnošću. Jako smo pogođeni, sada je najveća borba za to dete - rekao je Kristijan i dodao:

- Stres je učinio svoje, rekli su mi da imam šlajm u plućima... Euforija oko trećeg deteta... Imao sam temperaturu i otišao sam u bolnicu, pustili su me i negativan sam na kovid, međutim Kristina je tako kako je, ne želim da se pomerim od nje, šta god je njoj neka bude i meni. Jako je loša slika što se njene trudnoće tiče.

- Hteo sam da nam bude lepše i bolje, razlika u godinama je velika. Ona je tvrdoglava, ta klinka mi kida živce i ne mogu nikako da joj dokažem: "Crna Kristina, ti ćeš biti u mojim godinama". Ima rizičnu trudnoću i ne ide pravim tokom i kada ne treba da se nervira oko nečega u kući, sitnica, ima klinačke bubice, to je jer je toliko mlada. Ja sam stara "baba" od 52 godine i ne mogu da joj objasnim da sam prošao nešto sedam puta - izjavio je on u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Kurir.rs
Foto: kristina_spalevic/Instagram

Pogledajte još