AKO VAM KAŽEM DA MI JE POMOGLA OKO SAHRANE MAJKE, ONDA SAM VAM SVE REKLA: Jelena Karleuša oprostila se dirljivim rečima od Ksenije Vučić (FOTO)

Novinarka Ksenija Vučić iznenada je preminula 29. januara u 56. godini u Beogradu.

Podsetimo, Ksenija je bila prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a za sobom je ostavila sina Danila i ćerku Milicu.

Veliki broj poznatih oglasio se putem društvenih mreža oproštajnim rečima, a Jelena Karleuša uputila je posebnu poruku pokojnoj prijateljici.

- Ksenija Vučić bila je žena koja mi je puno puta u životu pomogla... Od krupnica do sitnica... Jer sam ja na moju žalost, stalno na meti, a njoj je to ljudski i ženski smetalo. Ako vam kažem da mi je pomogla oko sahrane majke, onda sam vam sve rekla... Ona je bila osoba koju sam zvala za pomoć. Od tolikih muškaraca ja sam imala sam nju... I svaki put je pružila ruku čista srca. Mnogo sam tužna zbog njene smrti. Otkriću i jednu istinu o njoj za koju mislim da mi ne bi zamerila. Mislim da je do poslednjeg dana bila zaljubljena u svog bivšeg muža i pričala samo o njemu i deci. Počivaj u miru, draga Ksenija. Svako ko te je znao, sada je tužan - napisala je Karleuša.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još