BOL JE NEIZMERNA, KORONA ME JE DOKRAJČILA: Kristina Spalević progovorila o gubitku bebe

Kristijan Golubović juče je tokom gostovanja u emisiji "Premijera-vikend specijal" otkrio da on i njegova izabranica Kristina Spalević prolaze kroz težak period.

Naime, Kristijan podelio sa gledaocima da se njegova trudna verenica Kristina zarazila koronom, te da je više puta prokrvarila.

Golubović je istakao da je njena trudnoća rizična i da im sada ostaje da sačekaju ultrazvučni pregled i da vide da li će se čuti bebino srce.

Nažalost, Kristina se danas oglasila i saopštila tragične vesti o gubitku bebe.

- Nažalost, izgubila sam bebu, zbog velikih temperatura i komplikacija koje je korona izazvala. Zapravo od samog početka sam morala da vodim računa dok se plod ne vidi jasno na ultrazvuku, odnosno dok se ne čuje srce, jer sam imala manja krvarenja od samog starta - rekla je Kristina.

- A korona me je bas "dokrajčila". Iz tog razloga sam bila skeptična i za emisije i sve ostalo, što se po meni videlo, jer sam morala strogo da odmaram. Pratili smo nalaze, beta HCG se redovno duplirala što mi je davalo nadu i pored krvarenja, nažalost, počela je da pada i krvarenje se pojačalo - rekla je bivša zadrugarka.

- Bol je neizmerna, toliko smo se radovali, ali idemo dalje, čim se oporavim, ponovo ćemo da radimo na prinovi. Da je ovako nastavila trudnoća, sigurno bih morala da ležim non-stop, tako da se nadam da će naredna trudnoća biti "lagana" i da nas očekuje uskoro. Moramo da napravimo kraću pauzu pa idemo dalje - rekla je Kristina.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: kristina_spalevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.