POČIVAJ U MIRU I VEČNO HVALA NA SVEMU: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio emotivan snimak u čast preminule supruge Ksenije (VIDEO)

Ksenija Vučić, bivša supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, preminula je iznenada u subotu 29. januara u 56. godini. Ona je sahranjena danas na Novom Groblju u Beogradu.

Nakon što je nekadašnju suprugu ispratio na večni počinak predsednik Srbije još jednom se oprostio od majke svoje dece i žene sa kojom je u braku proveo skoro 15 godina.

Vučić je objavio snimak načinjen od kolaža fotografija iz porodičnog života na kojima se mogu videti Ksenija, te njihova deca, sin Danilo i ćerka Milica.

Uz oproštajni video napisao je poruku:

- Počivaj u miru, i večno hvala na svemu.

Inače, predsednik Srbije je pre današnje sahrane svoje nekadašnje supruge na svom profilu na Instagramu, uz njenu fotografiju, podelio dirljivu poruku upućenu Kseniji:

- Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva devojka, naš Danilo pristojan i hrabar momak, hvala ti što si našu decu vaspitala da je najviša vrednost biti dobar čovek. Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si verovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu napred. Zaspala si u zagrljaju našeg sina, verujem da si tako želela, zagrljaj Milice i Danila bio je tvoj ceo svet. Počivaj u miru, i večno hvala na svemu. Tvoj Aleksandar

Autor: Nadlanu.com
Foto: avucic/Instagram

Pogledajte još