Srećan zbog rezultata Partizana

BEOGRAD, 29. aprila 2011. (Beta) - Poznati srpski fudbalski trener Bora Milutinović rekao je u petak da ga raduju uspesi Partizana u poslednjih nekoliko godina i istakao da je FIFA donela dobru odluku kada je organizaciju Mundijala 2022. godine poverila Kataru.

"Uvek se osećam prijatno kada dodjem u Partizan, to je moja kuća. Stvarno sam presrećan zbog dobrih rezultata crno-belih poslednjih godina", rekao je Milutinović u razgovoru sa novinarima na stadionu Partizana u Beogradu.

Milutinović je bio jedan od promotera kandidature Katare za organizaciju SP. "Drago mi je što je FIFA donela pravu odluku i dodelila Mundijal Kataru. Fudbal nije samo trčanje za loptom. Ova igra može da spaja ljude pogotovo na području kao što je Bliski istok", kazao je Milutinović.

U februaru ove godine srpski stručnjak Milovan Rajevac imenovan je za selektora Katara. "Rajevac je veoma dobar trener, drago mi je što se našao u Kataru i znam da će učiniti sve da ih odvede na Svetsko prvenstvo već 2014. u Brazilu", kazao je Milutinović.

Pogledajte još