KINESKI HOROSKOP ZA 2022: Šta nam donosi godina Vodenog Tigra?

Lunarna Nova 2022. godina počela je 1. februara, a vladar kineskog zodijaka postaće Vodeni Tigar.

Mnoge kulture slave lunarnu novu godinu, koja označava drugi novi mesec posle decembarskog solsticija. U kineskoj astrologiji početak lunarne godine takođe predstavlja prelazak na novi vladajući znak Zodijaka.

Tigar je žestoka i hrabra životinja, što znači da u ovoj godini imamo velike šanse da prevaziđemo svoje strahove i hrabro krenemo napred ka svojim ciljevima. Godina Tigra nam omogućava da iskoristimo sopstvenu unutrašnju moć, jer ne postoji ništa što ne možemo postići kada se fokusiramo na nešto. Godina Tigra je često pozitivan znak kada je u pitanju napredovanje u karijeri. Ako imate velike snove, hrabar cilj ili projekat koji biste želeli da započnete, godina Tigra vam nudi samopouzdanje i podršku koji su vam potrebni da to i ostvarite.

Ipak, ne možete sve očekivati odmah. Tigar je strpljivo stvorenje kome treba vremena da uhodi plen i učini prvi korak. Iako možemo da uskočimo i preduzmemo hrabre korake, takođe moramo biti strpljivi. Kao što tigar lovi svoj plen, mi možemo da pravimo proračunate poteze, ali i da budemo strpljivi i čekamo savršenu priliku za napad.

Tigar nije samo moćno, hrabro, već i veoma intuitivno stvorenje. Ima izraženo šesto čulo. U godini Tigra i mi sami možemo raditi na svojoj intuiciji, kako bi nam ona pomogla u donošenju odluka. Verujući svom unutrašnjem glasu i obraćajući pažnju na suptilne znakove našeg okruženja, možemo primetiti signale koje šalje univerzum. Vodeni Tigar spada u element vode koji može da podstakne naše emocije i učini nas osetljivijim na energije oko nas.

U kineskoj astrologiji se kaže da godina tigra donosi iznenadne promene i može da promeni ravnotežu moći i novca, a slično za 2022. godinu predviđaju i zapadni astrolozi.

Povećana osetljivost može biti supermoć koja nam pomaže da se povežemo sa frekvencijama univerzuma, omogućavajući nam da se osećamo jedno sa svime. Ali taj osećaj takođe može biti iscrpljujući ako se ne zaštitimo. Preduzimanje dodatnih koraka za zaštitu vašeg energetskog tela biće važno ove godine, a to možemo učiniti radeći sa lekovitim moćima vode. Voda sadrži vibracije, tako da punjenje čaše vode pre nego što je popijemo, izgovaranje namere pre kupanja ili tuširanja ili provođenje vremena na moru, reci ili jezeru načini su na koje možemo da se povežemo sa lekovitim moćima vode. Vodeni element takođe ukazuje da ove godine moramo biti voljni i spremni da idemo zajedno s tokom vode. Možda će nam biti teško da se osećamo stabilno ili sigurno, ali ako prihvatimo ritam talasa, biće nam mnogo lakše nego da se borimo sa njima.

Voda je takođe veoma kreativna energija, što ukazuje da ova lunarna Nova godina može biti posebno povoljna za kreativne projekte. Dakle, godina Vodenog Tigra je godina ambicije, hrabrosti, intuicije i kreativnosti.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Sensa
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još