Kejt Midlton elegantna u Mekvinu kao Grejs Keli!

Iako se od prve najave venčanja licitiralo u javnosti čiju kreaciju će Kejt Midlton izabrati za svoje venčanje za Princa Vilijama, nekako uopšte nismo iznenađeni da je izbor pao upravo na kuću Aleksandera Mekvina (Alexander McQueen) koju sada vodi njegova dugogodišnja saradnica Sara Barton (Sarah Burton).

Nismo iznenađeni, jer osim što je bilo logično da buduća engleska princeza izabere engleskog modnog dizajnera, još logičnije je da to upravo bude kuća Mekvin, odnosno Sara Barton, kao sinergija koja je u englesku visoku modu vratila pojam dame, elegancije, ali sa pravom dozom 21. veka.

Kako i dolikuje modernoj mladoj dami, Kejt je u velikoj meri bila uključena u izradu haljine, a kao uzor poslužila joj je venčanica koju je nosila Grejs Keli, princeza od Monaka i ikona stila šezdesetih godina.

Bez sumnje, Kejt je našla pravu damu da je inspiriše, odličnu kreatorku iz jedne od najjačih modnih kuća na svetu i, što je najbitnije, pravu dozu elegancije i raskoša kako i dolikuje jednoj modernoj princezi.

Ako se po venčanici brak poznaje, onda Kejt i Vilijama očekuje zajednički život sa stilom!

K.M.

Pogledajte još