POTROŠILA MILIONE: Jana Todorović kupila tri luksuzne nekretnine u Beogradu na vodi!

Jana Todorović kupila je još dva stana u Kuli Beograd, najskupljoj zgradi u okviru kompleksa "Beograd na vodi", preneo je "Paparaco lov", koji je nekoliko dana pratio kretanje folk pevačice.

Svaki od ova dva stana košta više od milion evra, tako da će sa još jednim stanom, koji je prošle godine dobila na poklon od svog svekra, imućnog biznismena Svete Todorovića, ona posedovati nekretnine u ovoj luksuznoj zgradi u Beogradu, u ukupnoj vrednosti od preko tri miliona evra.

Za sada, ona još uvek živi u svojoj luksuznoj kući u Jajincima, a kako se radovi na Kuli završavaju uskoro, ona će se sa porodicom u dupleks preseliti čim majstori napuste zgradu, dok će druga dva apartmana najverovatnije izdavati.

Inače, ona je prošle godine dobila stan od svog svekra od 150 kvadrata u Kuli "Beograd", koji je plaćen 1.368.600 evra, što znači da je kvadrat plaćen neverovatnih 9.124 evra i tako je postala vlasnica najskuplje nekretnine u Beogradu i Srbiji!

Život u ovoj "brendiranoj rezidenciji" sa sobom povlači i privilegije, što znači da će Jana i njen suprug Ivan imati ista prava kao i gosti ekskluzivnog hotela koji će se prostirati od prvog do 14. sprata kule. Ulaziće na poseban ulaz i na raspolaganju će imati spa-centar, bazen, teretanu, nekoliko restorana...

Podsetimo, Jana Todorović važi za pevačicu koja se najbolje udala na našoj estradi. Njen svekar Sveta ima razrađene poslove u Nemačkoj, kao i nekoliko firmi širom sveta. Janina porodica poseduje nekretnine u Srbiji, Americi, Hrvatskoj i Španiji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: janavip2011/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.