Ronaldinjo u Beogradu zbog Ramba Petkovića

- Blizu smo dogovora sa Zvezdom za oproštajni meč, treba samo odrediti datum. U obzir dolaze termini od avgusta do oktobra. Zvezda je moj dom, Flamengo - posao. Doći će kompletan tim, sa Ronaldinjom koji je posle povratka glavna zvezda. Znamo se odavno, igrao sam u Brazilu još pre nego što se on pojavio - otkrio je za "Blic" Rambo Petković da će Beograd uskoro ugostiti čuvenog Ronaldinja.

Iako ove sezone ne igra u Flamengu, što je odluka trenera Venderleja Luksemburga, Rambo nije "ljut" na Ronaldinja koji je iz Milana došao i zauzeo njegovo mesto, već pravi planove za budućnost.

- Biću trener, to je sigurno. Čekam šta će mi ponuditi Flamengo, pa da vidim... Ne znači da ću raditi u Riju, gde mi je porodica. Supruga Violeta i kćerke su se odomaćile, ali nostalgija vuče... - kaže Rambo Petković dodajući da mu je učestvovanje na Svetskom prvenstvu neostvaren san.

Do oproštajne utakmice i neke nove "uloge" Ramba Petkovića, svakako ne bi trebalo propustiti dokumentarni film "O gringo" o njegovoj neobičnoj, ali veoma uspešnoj fudbalskoj karijeri. Film će 4. maja otvoriti festival Beldocs u Sava centru.

Pogledajte još