"PROČITAJTE" POTENCIJALNOG PARTNERA NA VREME: Zvezde otkrivaju koje pitanje treba postaviti svakom muškarcu Zodijaka

Ako želite da na vreme "pročitate" muškarca koji vam se dopada postavite mu samo jedno pitanje. Zvezde otkrivaju koje.

Ovan

Najbolje pitanje za muškarca Ovna je: "Koji je tvoj najveći uspeh/dostignuće u životu?" Ovan može da odgovori na ovo pitanje samo na jedan način, ali može da vam da dva različita odgovora. Ako mu postavite pitanja o njegovim vrednostima, saznaćete ima li dobre namere ili sakriva proračunatiji deo sebe koji niste znali pre.

Bik

Najbolje pitanje za muškarca Bika je: "Koliko si puta bio zaljubljen?" Bik snažno voli, pa je važno znati u šta se upuštate u ranoj fazi veze. Biće iskren s vama ako ga direktno pitate o njegovoj prošlosti. Daće sve odgovore koji su vam potrebni, samo morate stvarno da slušate šta govori.

Blizanci

Najbolje pitanje za njih je: "Šta te plaši?" Blizanac često izlazi, pa je navikao na tipična pitanja o svojim bivšima i sebi, ali ono na šta nije navikao jeste da ga pitaju o tome šta ga plaši. On živi ubrzano, pa ako želite da ga naterate da jednom uspori i zapravo odgovori na ozbiljno pitanje, morate da ga uhvatite nespremnog. Ako želite da uđete u um Blizanaca, treba da mu postavite pitanja koja će ga naterati da stane i stvarno razmisli o svom odgovoru.

Rak

Najbolje pitanje koje možete postaviti muškarcu Raku je: "Koji je tvoj najčešći razlog za prekid veze?" Rak provodi toliko vremena negujući savršene odnose da ne prestaje da razmišlja o tome šta mu je stvarno važno. Rak izlazi s namerom da pronađe ono što mu treba u vezi, a ne ono šta želi. Kad mu postavite ovo pitanje, nemojte da mu dopustite da se izvuče s odgovorom kao "varalica" ili "neko ko nije blizak njegovoj porodici". To može da bude neko ko ne podržava njegovu ljubav prema slikanju?

Lav

Najbolje pitanje za njega je: "Gde se vidiš za pet/deset godina?" Lav uvek gleda u budućnost - budućnost svoje karijere, njegov odnos s vama i samim sobom - pa je pitanje gde se vidi za pet godina pitanje čiji odgovor mnogo može da vam otkrije. I, na vašu sreću, na ovo će pitanje odgovoriti ozbiljno. Ovo pitanje i svako pitanje o njegovoj budućnosti reći će vam gde leže njegove ambicije.

Devica

Najbolje pitanje za njega je: "Koja je tvoja ideja o savršenoj vezi?" On voli da ima potpunu kontrolu nad svim u svom životu, ali takođe, nije od onih koji će vam zapovedati (toliko). To znači, iako bi voleo da ima savršenu vezu, takođe bi mu bilo draže da mu čitate misli nego da mora da vam kaže kako ta savršena veza izgleda.

Vaga

Najbolje pitanje za njega je: "Koja je tvoja najbolja/najgora navika?" On misli da je veza puna romantike i iznenađenja zdrava, savršena i neverovatna. Ne zna da kupovina cveća neće izbrisati malu svađu od ranije tog dana. Međutim, ako ga naterate da odgovori na ozbiljna pitanja o sebi, to će svakako pomoći. Ako ga pitate koje su njegove najbolje i najgore navike daće vam iskren uvid u to kakva je osoba.

Škorpija

Najbolje pitanje za muškarca Škorpiju je: "Šta bi voleo da ljudi znaju o tebi?" Škorpija voli da bude u vezama, ali teško se otvara. Postavljanje ozbiljnih pitanja pomoći će vam da se povežete na dubljem nivou i naterate ga da se malo opusti. Ono što mu treba je sigurnost pre nego što bude iskren s vama.

Strelac

Najbolje pitanje koje možete postaviti je: "Koji je tvoj najveći neuspeh u životu?" Strelac je još jedan od onih znakova Zodijaka koji teško mogu da uspore i budu ozbiljni jer uvek traži sledeću veliku avanturu ili iskustvo u životu. Takođe je sklon skrivanju svog pravog ja iza humora i neobaveznih veza jer ne želi da se otvori nekome samo da bi ga taj neko napustio. Ako želite da zna da je njegovo srce na sigurnom s vama, morate da mu pokažete da je ranjivost dobrodošla, čak i ako je i pomalo zastrašujuća. Ne postavljajte mu ovo pitanje kako biste pokušali da ga popravite, već kako biste pokušali da ga bolje upoznate.

Jarac

Najbolje pitanje koje možete postaviti ovom muškarcu je: "Koje osobine mora da poseduje tvoj partner?" Jedan od razloga zašto je tako teško zadržati Jarca zainteresovanim i srećnim u vezi je taj što je teško saznati njegove standarde. Ovo pitanje će uneti jasnoću i sreću u vaš odnos. Umesto da celu vezu provedete pokušavajući da držate korak s njim, odmah ga pitajte šta traži od partnera.

Vodolija

Najbolje pitanje za muškarca Vodoliju je: "U životu se zalažeš za...?" Vodolija to možda neće reći naglas, ali voli s vama da podeli svoje mišljenje. On je horoskopski znak koji uvek razmišlja o ozbiljnim stvarima, pa mu puno znači mogućnost da svoje mišljenje podeli s nekim do koga mu je stalo.

Ribe

Najbolje pitanje za njega je: "Koji su tvoji najveći strahovi u vezi?" Pitajte ga o njegovim najvećim strahovima, u vezama ili negde drugde, i sigurno ćete dobiti mnogo više nego što ste očekivali. Ribe ne vole da razmišljaju o negativnim stvarima, ali cene što želite da ga saslušate. Pitajući ga o njegovim strahovima daće mu uvid u ono čega se zapravo boji.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.