NE ZNAJU DA ŠTEDE: Koja tri horoskopska znaka troše najviše novca?

Horoskop određuje kakvi smo s drugim ljudima, kako tretiramo saradnike, partnere, porodicu... Ali i koje su nam "slabe tačke". Postoje ljudi koji su previše štedljivi, kao i oni koji nemaju meru kada je trošenje novca u pitanju.

Oni koji veruju u astrologiju smatraju da ova tri znaka najviše vole da troše novac.

Vaga

Vaga svaki dan živi kao da joj je poslednji. Obožava trendove i šoping, poslednji dinar će dati da bude lepa i doterana, makar to značilo da nema čime da plati račune. Vaga bi trebalo da izbegava da prolazi ulicama u kojima su njene omiljene prodavnice, jer bi iz njih mogla da izađe bez dinara.

Strelac

Strelac je poznat kao najveći sanjar Zodijaka. Pod vladavinom je Jupitera i uvek troši novac na stvari koje mu stimulišu um. Kod njega ćete naći zaprepašćujuće količine knjiga, kao i najneobičniju hranu. Ne žali novac za skupa putovanja, jer želi sebi da ugodi i stvori uspomene koje će potom negovati do kraja života. Strelac je takođe i znak koji voli da zarađuje i uvek vodi računa o tome da mu ostane dovoljno para za neophodne stvari.

Ribe

Ribe nisu klasični "rasipnici", nego ih novac jednostavno ne zanima. One imaju važnije stvari kojima se bave ili barem tako misle. Velikodušne su i s novcem, i sa svime što poseduju, zbog čega često krajem meseca jedva sastavljaju kraj s krajem. Ribe će najviše para potrošiti na svoj dom, na nove ukrase, nameštaj, lampe, dekoracije... Omiljene su mušterije tapetara i drugih majstora koji menjaju i ulepšavaju dom. Problem kod Riba je njihov dvostruki karakter, ono što im se ove nedelje dopadalo, već sledeće im je dosadilo zbog čega stalno traže, i troše, još.

Izvor: Prva.rs/Klix.ba
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još