SLAĐANA ZAVRŠILA U BOLNICI: Supruga Radiše Trajkovića Đanija hitno operisana, slučajno saznala da ima rak bubrega

Slađana Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija hitno je operisana jer je tokom kontrole saznala da ima rak bubrega.

Tim povodom oglasio se njihov sin Marko, koji je potvrdio da mu je majka u bolnici.

On nije krio da su za Slađinu bolest saznali sasvim slučajno, dok su bili na kontroli, a doktori su doneli hitnu odluku da je odmah operišu.

- Majka mi je trenutno u bolnici, jer smo slučajno saznali da ima rak bubrega. Zamolila je da se ja javljam na telefon i pozive, da se odmara i da sad ne može da priča. Sve smo saznali slučajno na pregledu, odmah su je operisali i sve je prošlo, Bogu hvala, kako treba - izjavio je Marko.

Vest o njenoj bolesti povtrdio je i Đani za "Kurir".

- Tačno je prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra. Bili smo u Dubaiju malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba. Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra ali moram da vam priznam da mi nije svejedno - ispričao je folker.

Izvor: Republika.rs/Kurir.rs
Foto: sladja_carpediem/Instagram

Pogledajte još