MORAĆU DA BUDEM BOLJI TATA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić progovorio o smrti bivše supruge Ksenije i otkrio kako su Milica i Danilo podneli porodičnu tragediju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno boravi u Pekingu gde je prisustvovao ceremoniji otvaranja Zimskih olipmijskih igara. Vučić je govorio o aktuelnim političkim temama ali i o svojoj deci Danilu i Milici, i o tome kako su podneli smrt majke Ksenije.

- To je tragedija, pre svega za decu koja izgube majku. I za mene naravno. I za Ksenijinu majku, jer ne postoji ništa gore nego izgubiti dete. Ona je imala samo 55 godina. Danilo je bio posebno vezan za nju, živeo je sa njom, i očekivao sam takvu reakciju - rekao je predsednik Vučić i dodao:

- Milica je teže podnela nego što sam očekivao, pošto je ona "supermen" familije i jača je od svih nas. Iznenadio sam se koliko ima emocija ispod njene ljušture, baš ju je teško pogodilo, ali se drži. A ja ću morati da budem bolji tata nego što sam bio, i barem delimično da im zamenim majku. Pregrmeće oni to, i biće dobri, pošteni i pristojni ljudi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: buducnostsrbijeav/Instagram

Pogledajte još