Čolić dao Nini savete pred Eurosong

BEOGRAD, 2. maja 2011. (Beta) - Predstavnica Srbije Danica Nina Radojičić održala je u nedelju prvu probu u Areni Diseldorf gde je 10. maja očekuje nastup u prvom polufinalu "Pesme Evrovizije", saopštila je u ponedeljak Radio-televizija Srbije (RTS).

Istog dana u Diseldorfu održana je konferencija na kojoj su Radojičićeva i tri prateće pevačice otpevale novinarima i fanovima "Pesme Evrovizije" svoju takmičarsku pesmu "Čaroban" na engleskom jeziku, dobivši "mnogobrojne komplimente za kompoziciju" autorke Kristine Kovač.

Predstavnica RTS-a Duška Vučinić-Lučić je rekla novinarima da je oko nastupa Radojičićeve sa organizatorima "sve dogovoreno do najsitnijih detalja, tehnički zahtevi su dogovoreni i uobličeni, što nam daje dobru bazu za predstojeće polufinalne".

"Nina je prvog dana boravka u Diseldorfu imala i susret sa jednim od najpopularnijih pevača na našim prostorima Zdravkom Čolićem, koji povodom svog velikog koncerta boravi u nemačkom gradu. Nekadašnji učesnik Evrovizije (1973) razgovarao je sa Ninom i dao joj je nekoliko praktičnih saveta za sam nastup", navodi RTS.

Pogledajte još