ONA JE SMEĆE, CAR JE IMAO VIŠE OSEĆANJA PREMA DEJANU: David Dragojević žestoko opleo po bivšoj snajki Dalili (VIDEO)

Tokom prošle noći u emisiji "Zadruga - Izbacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je majku i brata Dejana Dragojevića, Biljanu i Davida Dragojevića sa kojima je razgovarala o njihovoj bivšoj snajki Dalili.

- Ono što je sve iznenadilo, je ovo što je rekla da će možda zadržati prezime? - rekla je voditeljka.

- Namerno je to rekla jer pretpostavlja da smo mi ovde sada. Ona sve radi indirektno, baš kao kada je pričala da je bila budna kada smo mi bili unutra, ne bi došlo do zagrljala, do Dejanovog ležanja majci u krilu... Ona je takvo smeće žensko. Kada sam slao stvari, ona govori da bi ih zapalila... U poseti kod Dejana, da je bila budna mi bi joj se ne bismo ni javili. Sve što je radila, radila je samo zbog sebe, i taj odnos sa njim i pomirenje, bilo je samo da bi terala inat Caru. Pridobila ga je samo zbog Cara, svima je to jasno... Jao, na ovu temu mogao bi da pričam danima - govorio je David.

Nakon intervjua Filipa Cara voditeljka je želela da čuje Davidov komentar.

- Ceo intervju mi je prazna priča. On gleda da je opravda, ne zna ni on zašto. On je pre imao cilj da ga smiri, dok je ona namerno govorila svakakve stvari. Dečko je smršao 20 kila, pa mu ona kaže da su mu se osušila usta. Ona može da priča samo bajke... Ne može ona od sebe da napravi da nije manipulator, rekla je da je Dejan kriv. On (Dejan) nije znao gde je levo. Car je više imao osećanja prema Dejanu, nego ona - rekao je David.

- Da li se Car boji da Dalila, na kraju balade, voli Dejana - pitala je Dušica.

- Car zna kakva je Dalila. Rekao je da mu je sve uzela... Super su mi ovako i vidim da mu prija - rekao je David.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još