fbpx

Latino strast u novom spotu Dženifer Lopez!

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) se ne smiruje i upravo je izbacila video za pesmu "I'm Into You" koju je snimila zajedno sa popularnim Lil' Vejnom (Lil' Wayne)! Ali, dame će se pre svega pitati: ko je momak s kojim se J Lo grli, mazi... na pesku?

Možda se J Lo muzički ponavlja.
Možda vas i nervira.
Možda vam se i ne svidi njena nova pesma i video.
Ali, ko može biti iskren kada kaže da mu/joj se ne sviđa momak koga je J Lo izabrala kao "maskotu" pesme "I'm Into You"?

Iza zgodnog tela i zavodljivog lica stoji tridesetogodišnji kubanski glumac, bivši model i zvezda rijalitija Vilijam Levi (William Levy), koga ljubitelji telenovela sigurno znaju iz "Trijumfa ljubavi" (Triunfo del Amor) i mnogih drugih "srceparajućih ljubavnih serija". A koliko ga vole dame širom sveta dokazuje titula "latino Bred Pit", a i niz fan klubova, od koji su neki i srpski.

Očigledno Vilijama "voli" i J Lo i to toliko da to dokazuje strašću na plaži, a i nazivom pesme "Ložim se na tebe" (u slobodnom prevodu)! Očigledno Vilijam planira karijeru u Holivudu, jer tako to kreće... (Setimo se kako je iz Madoninog spota "uzleteo" Goran Višnjić)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.