VEOMA VAŽNI ZA BUDUĆNOST VEZE: Loš je znak ako muškarac ne može da vam da odgovore na pet jednostavnih pitanja

Teme koje se tiču novca, započinjanja zajedničkog života i bivših ljubavi, znaju da budu pomalo nezgodne. Ali, to ne znači da bi vaš partner trebalo da ignoriše vaš pokušaj da dođete do odgovora u vezi njih.

Ako se on iz bilo kog razloga vrpolji na stolici kada ga pitate da vam iskreno kaže odakle mu tako velika svota novca na računu, ili postane posebno čudan kada zavirite u njegovu prošlost, na takvo nešto ne bi trebalo da zažmurite. Direktan odgovor na ova pitanja je veoma važan...

KAKO SE TVOJA POSLEDNJA VEZA ZAVRŠILA?

Ako povedete priču o bivšim ljubavima, i postavite svom voljenom ovo pitanje, a on na sve načine pokuša da izbegne odgovor, to je crvena zastavice pred kojom ne biste smeli da budete slepi. Važno je da znate šta je to što je pošlo naopako u partnerovoj bivšoj vezi. Možda je bio prevaren, a možda je on taj koji je varao. Vas ne zanimaju sočni detalji, već to da li bi zbog nečeg trebalo da budete zabrinuti.

DA LI POSTOJI NEŠTO U VEZI TVOG ZDRAVLJA ŠTO BI TREBALO DA ZNAM?

Svako od nas ima pravo da svoju zdravstvenu istoriju čuva za sebe. Međutim, ako je vaš partner bolovao od neke bolesti, zbog koje je možda ostao sterilan, vi biste to trebali da znate. Takođe, ako je nedavno okončao dugu vezu i pre vas imao nekoliko usputnih afera, možda postoji sumnja da ima neku prenosivu polnu bolest. Dobro bi bilo da znate da li je nekad imao problema sa depresijom, alkoholom ili opojnim supstancama. Ako ne želi o tome da priča, to je znak da nešto nije u redu.

DA LI MOŽEŠ DA NAS ZAMISLIŠ KAKO ŽIVIMO ZAJEDNO?

Iako je na samom početku veze nezahvalno govoriti o budućnosti, ipak je važno da znate da i vi i vaš partner težite ka istim stvarima. Ako on ne želi da vam da odgovor na ovo pitanje, to je zbog toga što je vrlo verovatno odričan. On možda želi da se viđa sa vama, jer vam je seks fantastičan, ali vas ne doživljava dovoljno ozbiljno da bi živeo sa vama.

DA LI JEDNOG DANA ŽELIŠ DA STUPIŠ U BRAK?

Kada postavite ovo pitanje, ne fokusirajte se posebno na odgovor vašeg partnera koliko na njegovu spremnost da razgovara o ovakvim stvarima. Ako je on voljan da priča o tome sa vama, to vam može dati indikacije o tome da li sa takvim čovekom možete da planirate budućnost, ili ne. Međutim, ako odbija da govori o braku, vezivanju i stvaranju porodice, a to je nešto što vi želite, najbolje bi bilo da takvu osobu zaobiđete.

DA LI BI IKAD IŠAO NA TERAPIJU ZA PAROVE SA MNOM?

Ako vaš partner loše reaguje na ideju o tome da sa vama potraži stručnu pomoć, ako naiđete u budućnosti na neki nepremostiv problem, to je velika crvena zastavica. To pokazuje njegov nivo nezrelosti i nespremnosti da uradi sve što je potrebno kako bi vaša veza bila uspešna. A ako on nije spreman čak ni u teoriji da se bori za vas, nema svrhe da se vi borite za oboje.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još